kaç net yapıyorsun şuan Serkan? bizimle paylaşmak ister misin:)
Yazdırılabilir görünüm
kaç net yapıyorsun şuan Serkan? bizimle paylaşmak ister misin:)
110-140 net arası
Resimleri görünce kendimi birden siber kitapçıda sandım.
konu eksiğin var mı?korkmazserkan'den alıntı:110-140 net arası
Karekök de güzel,bakılmalı.
Karekök güzel değil. YGS seviyesinin çok altında kalıyor bence.svsmumcu26'den alıntı:Karekök de güzel,bakılmalı.
Daha öncesinde *** Kapsül+ Palme çözdüm.gökberk'den alıntı:Karekök güzel değil. YGS seviyesinin çok altında kalıyor bence.
Hangisini beğendin dersen karekök de ısrarcıyım.(Bir de şu bireyc mat filan var onlar da güzel)
Ama işte güzel olması bir amaç teşkil etmiyor ygs zaten çok kolay bir sınav önemli olan hız diye düşünüyorum.
Branş denemesinden bahsetmiyordum ben, 160 soruluk denemesinden bahsediyordumsvsmumcu26'den alıntı:Daha öncesinde *** Kapsül+ Palme çözdüm.
Hangisini beğendin dersen karekök de ısrarcıyım.(Bir de şu bireyc mat filan var onlar da güzel)
Ama işte güzel olması bir amaç teşkil etmiyor ygs zaten çok kolay bir sınav önemli olan hız diye düşünüyorum.
Onu görmedim bir şey diyemeyeceğim.Branşı fevkalade.(Müfredata tam uygun.)gökberk'den alıntı:Branş denemesinden bahsetmiyordum ben, 160 soruluk denemesinden bahsediyordum
Bu senenin sosyal ve fen kapsülü, karekökün türkçe ve matematiği
Genel denemeler için Fe m 9'luyu tavsiye edebilirim. Sosyal kapsül hariç hepsini inceledim fena değiller