konu başlığından daha önemli bir başlık "bugün Allah için ne yaptım?" :)
Yazdırılabilir görünüm
konu başlığından daha önemli bir başlık "bugün Allah için ne yaptım?" :)
Haşa! ben kimimki Allah için bişey yapabilyim? "Allah'ın sevgili kulu olabilmek için bugün ne yaptın?"matsever63'den alıntı:konu başlığından daha önemli bir başlık "bugün Allah için ne yaptım?" :)
Yalın ne diyor: kasma kasma kasmadan da olur işte.matsever63'den alıntı:kasıla kasıla kas yaptım abi :)
Aynıyız biz ya :)matsever63'den alıntı:bende orta okulda hep yattım.lisede uyandım çok şükür:)
Güzelim Ülkemizde bunu yapmak bile suç "gericilik" sayılır.matsever63'den alıntı:konu başlığından daha önemli bir başlık "bugün Allah için ne yaptım?" :)
Lafı dolandırmayayım ecr-i misal davası filan açılmasın da :)
neyse ki geç olmadan uyandık:) 11 de tam uyandım diyebilirim.çalışma,kaynak açısından.svsmumcu26'den alıntı:Aynıyız biz ya :)
Ben de 12. sınıftaki ve diğer dönemlerdeki arkadaşlara bir şeyler aktarayım. Ama özellikle de 12. sınıftaki arkadaşlara. :) Arkadaşlar, YGS ve LYS sınavlarında baskı altında psikolojisi ve düşünme yetisi sağlam olan kazanıyor gördüğüm ve yaşadığım kadarıyla.
Yani şu an dershanenizdeki denemelerinizde veya test kitaplarınızda üst düzey, karmaşık, tuzaklı veya işlemleri uzun süren soruları takır takır çözüyor olabilirsiniz. Ama YGS'de, size şu an çözebildiğiniz kadar zor sorular sorulmayacaktır. Size sorulacak en kaliteli ve eleyici sorular tuzaklı veya karmaşık olmak yerine düşünme yeteneği, soruyu iyi okuma ve mantık yürütme üzerine olacak.
Bu mantık yürütme ve düşünme beceriniz sınav esnasında -genelde- şu an olduğu kadar yüksek olmuyor arkadaşlar. Çünkü sınav anında kendinizde dershanede deneme olurken hissettiğiniz baskının daha fazlasını hissedeceksiniz. Ve bu da performansınızda düşüşe sebep olacak. Yapamadığınız soruya sınavdan sonra tekrar baktığınızda ve soruyu çözdüğünüzde bana hak vereceksiniz.
O yüzden zor ve üst düzey sorular çözebilmenin yanında, stres düzeyinize yön vermeyi öğrenin bence. Yani benim önerim budur. :)