Sadece dua et , işini Allah'a bırakırsan olmuş bil.Furkan61'den alıntı:İmzamı okuyabilirsin. Şans yüzümüze gülerse olacak bir şeyler.
Yazdırılabilir görünüm
Sadece dua et , işini Allah'a bırakırsan olmuş bil.Furkan61'den alıntı:İmzamı okuyabilirsin. Şans yüzümüze gülerse olacak bir şeyler.
Sağol Savaşım. Bu mesajı okuyan her MT üyesi ; dualarınızı bekliyorum.svsmumcu26'den alıntı:Sadece dua et , işini Allah'a bırakırsan olmuş bil.
Ondan hiç şüphen olmasın,Furkan61'den alıntı:Sağol Savaşım. Bu mesajı okuyan her MT üyesi ; dualarınızı bekliyorum.
Ben de alıntımı okuyan tüm âilemden duâlar bekliyorum :)))
Adam Marmara hukuku tutturmuş dua istiyor.sinavkizi'den alıntı:Ondan hiç şüphen olmasın,
Ben de alıntımı okuyan tüm âilemden duâlar bekliyorum :)))
Alemsiniz alem! Tamam,dualarımız seninle :)
svsmumcu26'den alıntı:Adam Marmara hukuku tutturmuş dua istiyor.
Alemsiniz alem! Tamam,dualarımız seninle :)
Korkutma beni, daha tercihler başlamadı bile :D
Tutacağını biliyorum , korkma , rahat ol , hak ettin Marmarayı :)sinavkizi'den alıntı:
Korkutma beni, daha tercihler başlamadı bile :D
Bakalım benim Ankara Olacak mı.Ben de çok tırsıyorum...
Kadere inanırım; olacak olacak. :)svsmumcu26'den alıntı:Tutacağını biliyorum , korkma , rahat ol , hak ettin Marmarayı :)
-Açıkçası bu işler biraz belirsiz olabiliyor, büyük konuşmamakta fayda var. :) Olmayabilir de.svsmumcu26'den alıntı:Tutacağını biliyorum , korkma , rahat ol , hak ettin Marmarayı :)
-Ankara için de kaleminin gücünü kullanacaksın... :)
Buyuk konusmak degil zaten marmara hep 14 binle aliyordu bu sene sinav daha da zordu ki kesin girersin diye dusunuyorum
bu forumda yetenekli arkadaşlar var Nuranda bunlardan biriydi hedefine ulaşacağını düşünüyorum
Bu arada Duygu yok ortalıklarda o da Akdeniz Bilgisayar istiyordu yanlış hatırlamıyorsam