İnşallah :) yüzünün güldüğü anı görmeği 4 gözle bekliyoruz.sinavkizi'den alıntı:ee ucundan ucundan başlamalı, diyorsun. :)
en çok 8 ay sonra gün yüzüne çıkar hepimizin, yüzlerimizin gülmesini diliyorum! :)
Yazdırılabilir görünüm
İnşallah :) yüzünün güldüğü anı görmeği 4 gözle bekliyoruz.sinavkizi'den alıntı:ee ucundan ucundan başlamalı, diyorsun. :)
en çok 8 ay sonra gün yüzüne çıkar hepimizin, yüzlerimizin gülmesini diliyorum! :)
gazi üniversitesi hukuk bölümü
yada
ankara üniversitesi hukuk fakültesi
savcılık
Boğaziçi Fizik Bölümü.
Sen girersin. 432 ile almış bu sene.kcancelik'den alıntı:Boğaziçi Fizik Bölümü.
İnşallah. :)Furkan61'den alıntı:Sen girersin. 432 ile almış bu sene.
furkan dikkat ettimde okumak istediğin bölümler popüler olanlarından hiç diğer bölümleri araştırdınmı?
Aslında ne kadar sakat bir mantık olsa da şuan "ODTÜ olsun da ne olursa olsun." diyorum. Eğer mühendislik okuyacaksam teknik üniversiteleri yeğlerim. (İstisnai durumlar var elbet.)stormback'den alıntı:furkan dikkat ettimde okumak istediğin bölümler popüler olanlarından hiç diğer bölümleri araştırdınmı?
Araştırma konusuna gelince internet üzerinden ne kadar olursa o kadar işte. Sınavlar bitsin Ankara ya uğrayıp tanıtım günlerine katılıcam. Puana göre işte.
Kafadarız :) İnşallah Olursun. :)berk07'den alıntı:gazi üniversitesi hukuk bölümü
yada
ankara üniversitesi hukuk fakültesi
savcılık
sakat bir mantık sen meslekleri tanımaya bak sırf odtü diye gitmende bir mantık bulamadım
Meslek tanıma konusunda sıkıntım yok. Mühendislik okumak birincil hedef. Onların içinden Jeoloji, Elekt., Maden, Çevre, Gıda .. çıkardım, geriye yazdıklarım kaldı. Hangisi olursa fark yapmaz benim için. Çoğuna ilgiliyim. Şuan zaten meslek lisesinde bilgisayar okuduğum için çizimde yaptım, lehim de. O konuda da sıkıntı yok. Geriye üniversite seçmek kaldı. Birincil olarak ODTÜ şuan.stormback'den alıntı:sakat bir mantık sen meslekleri tanımaya bak sırf odtü diye gitmende bir mantık bulamadım