svsmumcu26 02:04 17 Eyl 2012 #11
Vallahi bence en iyisi dershaneye gitmemek ailemin ısrarlarına rağmen gitmiyorum ve gitmemekte de ısrarcıyım...Belki son yıl giderim.Boş gibime geliyor arkadaşlar orada harcanacak zaman kadar çalışsak , çözümlü örnek incelesek daha başarılı olcağız kanaatindeyim

)
gökberk 20:25 17 Eyl 2012 #12
Konu amacının dışına çıktığı için kapatıyorum.
MatematikciFM 22:56 17 Eyl 2012 #13
Konuyu kapatmakla iş bitmiyor ki,
Foruma girip bu yazıları okuyanlar ne düşünecek ?
Bunlar matematiği bırakıp ideoloji siyaset peşine düşmüş herhalde diycekler.
Konuyla alakası olmayan bütün mesajları,
pc me yedeğini alıp burdan siliyorum.
En başta ; konuyu saptırarak tartışmayı başlatan, yaptığım uyarıyı dikkate almadan ısrarla devam ettireni esefle kınıyorum.
Her şeyin heryerde tartışılamayacağını , hele burda asla buna müsaade edilmeyeceğini anlatamadım insanlara.
Hangi tarafta olursa olsun, büyüklüklerini gösterip , konuyu kapatmaya özen göstermesi gerekirken , tartışmaya müdahil olarak uzatan büyüklerimizin bu yaptığının hiç hoş olmadığını söylemek zorundayım.
Herkesin bir dünya ya da siyasi görüşü , bir ideolojisi vardır.
Ama bunu heryerde her ortamda ortaya koymak gibi bir "lüksü" yoktur.
Benim de tartışılan konu ile ilgili iki çift lafım var, ama burası yeri değil.
İsteyenle buranın haricinde her ortamda , reel ya da sanal farketmez, çatır çatır tartışırım.
Hatta bir önerim var. Madem bu kadar meraklısınız fikirlerinizi ona buna empoze etmeye, bu tür matematik dışındaki konuların tartışılabileceği bir grup oluşturalım. face uygun mesela. Orda ne isteniyorsa tartışılsın.
Son olarak,
Bir daha forumda; ideoloji, siyaset , ya da tartışmaya sebebiyet verecek dünya görüşü ya da konuları açanların , sorgusuz sualsiz ve sınırsız banlanacağını hatırlatırım.
korkmazserkan 22:58 17 Eyl 2012 #14
Ben bu şekil tartışma olsun istemedim sadece kaynak yoksunluğundan ve derslerin gırgır şikayet ettim kimseyi kötülediğim yok
gökberk 22:59 17 Eyl 2012 #15
Elinize sağlık hocam konu temizlendi
Son olarak,
Bir daha forumda; ideoloji, siyaset , ya da tartışmaya sebebiyet verecek dünya görüşü ya da konuları açanların , sorgusuz sualsiz ve sınırsız banlanacağını hatırlatırım.
Forum kurallarında da bu şekilde belirtildiği halde tartışan-tartışmaya neden olanlar genellikle herhangi bir ceza almadılar bu zamana kadar. Ceza olmayınca da hiç bir caydırıcılığı olmuyor. Bundan sonra forumda tartışılması uygun olmayan konular tartışan-tartışmaya neden olan üyelerin cezalandırılması yerinde bir karar olacaktır.
gökberk 23:00 17 Eyl 2012 #16 Ben bu şekil tartışma olsun istemedim sadece kaynak yoksunluğundan ve derslerin gırgır şikayet ettim kimseyi kötülediğim yok
Sana bir şey diyen de yok zaten

Umarım sorduğun sorunun cevabını alabilmişsindir bu kargaşanın içinde
korkmazserkan 23:01 17 Eyl 2012 #17
galiba