MatematikTutkusu.com Forumları

Ne yapmalı ?

İlk  1 2
MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 20:39 21 Eyl 2012 #11
Önce çözülmüş soruları incele, sonra çözülmemiş sorularda öğrendiklerini test et.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 21:33 21 Eyl 2012 #12
Hocam sevilmeden yapılmıyorki Ya yine vasat değiliz . iyi geometrim benim de ama benim sorunum yapamama değil sevemememe

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 21:46 21 Eyl 2012 #13
Hocam sevilmeden yapılmıyorki Ya yine vasat değiliz . iyi geometrim benim de ama benim sorunum yapamama değil sevemememe
Sevmek deyince, arabesk geldi aklıma, nedense
Bu şarkıyı dinle,
sevmek hakkında birşeyler öğretir sana

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 21:51 21 Eyl 2012 #14
İlahi hocam

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 21:54 21 Eyl 2012 #15
Bak bu da bana, şu bayat espriyi hatırlattı
İlahi Azrail, sen adamı öldürürsün

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 23:07 21 Eyl 2012 #16
geometriyi ben de sevemedim gitti. belki bizdeydi hata belki de hocalarımız kötüydü bilemiyorum. derslerde bi olimpiyat sorusuna sayı verip seçenek uydurup hocaya çözemedik diyip çözmesini ister ders kaynatmaya çalışırdık. genelde de kaynatırdık. o soru tüm matematik hocalarında dolanırdı akşama kadar

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 23:57 21 Eyl 2012 #17
geometriyi ben de sevemedim gitti. belki bizdeydi hata belki de hocalarımız kötüydü bilemiyorum. derslerde bi olimpiyat sorusuna sayı verip seçenek uydurup hocaya çözemedik diyip çözmesini ister ders kaynatmaya çalışırdık. genelde de kaynatırdık. o soru tüm matematik hocalarında dolanırdı akşama kadar
Az değilmişsiniz

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 01:54 30 Eyl 2012 #18
haha Bizim hocalarımız yemiyor bunları hocam.Ne yapmalı

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 02:32 30 Eyl 2012 #19
hoca yemez öğrenci yedirir, hatayı kendinde aramalısın

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 09:27 30 Eyl 2012 #20
Bu konuda da çok muzdaribim.
Neyse..

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm