Önce çözülmüş soruları incele, sonra çözülmemiş sorularda öğrendiklerini test et.
Yazdırılabilir görünüm
Önce çözülmüş soruları incele, sonra çözülmemiş sorularda öğrendiklerini test et.
Hocam sevilmeden yapılmıyorki :) Ya yine vasat değiliz . iyi geometrim benim de ama benim sorunum yapamama değil sevemememe :)
Sevmek deyince, arabesk geldi aklıma, nedensesvsmumcu26'den alıntı:Hocam sevilmeden yapılmıyorki :) Ya yine vasat değiliz . iyi geometrim benim de ama benim sorunum yapamama değil sevemememe :)
Bu şarkıyı dinle,
sevmek hakkında birşeyler öğretir sana :)
https://www.youtube.com/watch?v=2uZUI2cVfjg
İlahi hocam :)
Bak bu da bana, şu bayat espriyi hatırlattı :)svsmumcu26'den alıntı:İlahi hocam :)
İlahi Azrail, sen adamı öldürürsün :)
geometriyi ben de sevemedim gitti. belki bizdeydi hata belki de hocalarımız kötüydü bilemiyorum. derslerde bi olimpiyat sorusuna sayı verip seçenek uydurup hocaya çözemedik diyip çözmesini ister ders kaynatmaya çalışırdık. genelde de kaynatırdık. o soru tüm matematik hocalarında dolanırdı akşama kadar :)
Az değilmişsiniz :)gereksizyorumcu'den alıntı:geometriyi ben de sevemedim gitti. belki bizdeydi hata belki de hocalarımız kötüydü bilemiyorum. derslerde bi olimpiyat sorusuna sayı verip seçenek uydurup hocaya çözemedik diyip çözmesini ister ders kaynatmaya çalışırdık. genelde de kaynatırdık. o soru tüm matematik hocalarında dolanırdı akşama kadar :)
haha :) Bizim hocalarımız yemiyor bunları hocam.Ne yapmalı ;)gereksizyorumcu'den alıntı:geometriyi ben de sevemedim gitti. belki bizdeydi hata belki de hocalarımız kötüydü bilemiyorum. derslerde bi olimpiyat sorusuna sayı verip seçenek uydurup hocaya çözemedik diyip çözmesini ister ders kaynatmaya çalışırdık. genelde de kaynatırdık. o soru tüm matematik hocalarında dolanırdı akşama kadar :)
hoca yemez öğrenci yedirir, hatayı kendinde aramalısın :)svsmumcu26'den alıntı:haha :) Bizim hocalarımız yemiyor bunları hocam.Ne yapmalı ;)
Bu konuda da çok muzdaribim.svsmumcu26'den alıntı:haha :) Bizim hocalarımız yemiyor bunları hocam.Ne yapmalı ;)
Neyse..