dizüstü yerine tablet pc almayı düşündün mü ya da tablet pc leri inceledin mi hiç? biraz pahalı ama yine de değerlendirmeye almak lazım.
Yazdırılabilir görünüm
dizüstü yerine tablet pc almayı düşündün mü ya da tablet pc leri inceledin mi hiç? biraz pahalı ama yine de değerlendirmeye almak lazım.
packard bell marka bilgisayarları incelemeni öneririm.
bu markayı ilk defa duydum:) önerileriniz için teşekkürler oyun oynamak için alıyorum o yüzden tablet düşünmüyorumduygu95'den alıntı:packard bell marka bilgisayarları incelemeni öneririm.
laptopta samsung veya dell üzerine tanımam diyorumorkun44'den alıntı:teşekkürler önerebileceğin marka var mı
dediğin markalar çok kaliteli lafım yok ama msi de çok iyidir performans olarak :)svsmumcu26'den alıntı:laptopta samsung veya dell üzerine tanımam diyorum
O bilgisayarı hiç kullanmadığımdan iyidir diyemiyorum ama doğrudur.synyster'den alıntı:dediğin markalar çok kaliteli lafım yok ama msi de çok iyidir performans olarak :)
Samsung R580'e bakmalısın onu kullanıyorum.
Fevkalade iyi bir performansı var gerek oyunlarda gerekse internet vs.
Yalnız bakım isteyen bir bilgisayardır söyleyeyim,çok toz biriktirir tuşları hassastır vs.
ya da sabri hocanın da dediği gibi tabletpc lere de bakabilirsin onlarda fena değildir.
Gittigidiyor'da günün fırsatlarını incelemelisin. Hem ucuza kaliteli bir bilgisayar bulabilirsin hem de internet alışverişinin risklerinden uzak bir alışveriş olur