soğutucuya para vermek istemiyodum ama tek çare gibi. masaüstü pc normal bi odada klima yok :D
Yazdırılabilir görünüm
soğutucuya para vermek istemiyodum ama tek çare gibi. masaüstü pc normal bi odada klima yok :D
Süpürge dene bakalım,bir süreliğine idare eder.Yani beni 1.5 - 2 yıldır filan idare ediyor.
Yahu dizüstü bilgisayarlarda bu sorun hep oluyor zaten.Buna neden olan iki tane temel sebep varmış:
1)Yaz sıcakları
2)Bilgisayarı koltuk veya benzeri , fanın hava alamayacağı bir ortamda bulundurmak.Açık tutmak gerekir fanı.
süpürge deniycem bi iyi giderse soğutucu almam. şimdi baktm işlemci sıcaklığına min 49 max 59 diyosvsmumcu26'den alıntı:Süpürge dene bakalım,bir süreliğine idare eder.Yani beni 1.5 - 2 yıldır filan idare ediyor.
Yahu dizüstü bilgisayarlarda bu sorun hep oluyor zaten.Buna neden olan iki tane temel sebep varmış:
1)Yaz sıcakları
2)Bilgisayarı koltuk veya benzeri , fanın hava alamayacağı bir ortamda bulundurmak.Açık tutmak gerekir fanı.
Bilgisayarınızın marka ve modeli nedir?
marka samsungda model np ile başlayan şey miAttalos'den alıntı:Bilgisayarınızın marka ve modeli nedir?
kuzenimin de samsung laptop var aynı sorun onda da var önceden dediğim gibi altının boş olması gerekiyor yapabilceğin tek şey açıp temizlemek olmazsa altına kitap filan koyup kullanacaksın ya da servise ver.synyster'den alıntı:marka samsungda model np ile başlayan şey mi
sicakliği normal laptobun eğer durdugu yerde 60 i geçiyorsa ozaman sıkıntılı.Laptoplarda iyi 49-59 arasi.Hele de bu aylarda.
daha önce hiç açmadım. açınca bişey olursa babamın lafından kurtulamam en iyisi altını açık bırakmakHeisenberg'den alıntı:kuzenimin de samsung laptop var aynı sorun onda da var önceden dediğim gibi altının boş olması gerekiyor yapabilceğin tek şey açıp temizlemek olmazsa altına kitap filan koyup kullanacaksın ya da servise ver.
Herkese teşekkürler yardımlarınız için
kesinlikle açma içini laptob karişik .Masaüstü olsa açabilirisin ama laptop da sıkıntılı.Ayrica daha garantisinin bitmesinede çok varsa servisinden başka bir yere verme.Zaten eğer kafana göre açarsan garantiside gider.
garanti bitti 4. yılı laptopuncengizhanhck'den alıntı:kesinlikle açma içini laptob karişik .Masaüstü olsa açabilirisin ama laptop da sıkıntılı.Ayrica daha garantisinin bitmesinede çok varsa servisinden başka bir yere verme.Zaten eğer kafana göre açarsan garantiside gider.