Flash Player i 2 defadır güncelliyorum değişen bişey yok ben daha önce bu videoları izliyebiliyordum .internet download manager var.yani indirme ekranı çıkıyor
Yazdırılabilir görünüm
Flash Player i 2 defadır güncelliyorum değişen bişey yok ben daha önce bu videoları izliyebiliyordum .internet download manager var.yani indirme ekranı çıkıyor
Bazı videoları izlemeyi engelliyor doğru.murat21'den alıntı:Flash Player i 2 defadır güncelliyorum değişen bişey yok ben daha önce bu videoları izliyebiliyordum .internet download manager var.yani indirme ekranı çıkıyor
Dowload Manager programında özel tuşlar kullanma özelliği var, ordan bi tuş seçip videoyu izlerken ona basmayı dener misin ? Mesela shift'i seç video açılana kadar basılı tut.
Eğer olmazsa, DM'yi kaldırman gerek.
dm yi kaldırırsam nasıl video indirecm
Ya video indirmek, ya video izlemek seçim senin :)murat21'den alıntı:dm yi kaldırırsam nasıl video indirecm
Aslında tuş olayı sorunu çözmesi lazım, olmadı mı ?
tahmin ettiğim gibi idm de bende de aynı sorun oluyordu o idmnin uzantısından dolayı uzantısını eklerseniz sorun düzelirmurat21'den alıntı:dm yi kaldırırsam nasıl video indirecm
Hatta yolunu da söyleyim: IDM>IDM ayarları>Genel>orda tuşlar diye seçenek var. IDM engellemek için tuş seçeceksin ordan
tşk... özel tuşlar kısmından hallettim.
Rica ederim. Hallolmasına sevindim.murat21'den alıntı:tşk... özel tuşlar kısmından hallettim.