MatematikTutkusu.com Forumları

bilgisayarımdaki sorun

radyan - ait kullanıcı resmi (Avatar) radyan 04:39 03 Şub 2013 #1
Merhaba;

Bilgisayarımda AVG ve Avast yüklü. Ayrıca USB securıty actıve programını kullanıyorum. Bu üç program arasında herhangi bir çakışma yok. Programlar rahat çalışıyor. Her virüs taramam temiz çıkıyor. Ancak ; bilgisayarımda internet zaman zaman donuyor. Ve C sürücüsüne disk birleştirme işlemi yapamıyorum.

Bu sorunun çözümünü bilen varsa , yardımcı olabilir misiniz?

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 14:39 03 Şub 2013 #2
Benim yıllardır bildiğim bir pc de iki antivirüs programı çalıştırmayın derler hiç bir zaman. İnternete giriş yapmaman da (donması) bu yüzden olabilir. Disk birleştirme yapılmıyorsa diskinde yeterli boş alan kalmamış olabilir. bu yüzden disk birleştirme yapamıyordur pcin.

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 15:32 03 Şub 2013 #3
Bilgisayarınızın formatlanma zamanı da gelmiş olabilir. Uzun süredir kullanıyorsanız bilgisayarın temizlenip ilk haline dönmesinde fayda var

radyan - ait kullanıcı resmi (Avatar) radyan 15:55 03 Şub 2013 #4
Cevaplarınız için teşekkür ederim. iki virüs programını kullanma sebebim birinin gördüğü virüsü öbürünün görmemesi. iyi bir virüs programı tavsiye edebilir misiniz? Böylece ikisini silip tek programla bilgisayarımı *****uş olurum.

khorkhurt - ait kullanıcı resmi (Avatar) khorkhurt 16:11 03 Şub 2013 #5
Kaspersky en iyisidir bence

radyan - ait kullanıcı resmi (Avatar) radyan 21:13 03 Şub 2013 #6
tamam , bu sefer de kaspersky deneyeyim, sağ ol .

khorkhurt - ait kullanıcı resmi (Avatar) khorkhurt 21:21 03 Şub 2013 #7
önemli değil aslında ben pek virüs programı taraftarı değilim kullanmıyorum bile ama yine de yükle

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm