MatematikTutkusu.com Forumları

Yazıcı

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 15:13 21 Eki 2012 #1
Canon MG2150 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı

HP Deskjet 2060 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı

Arkadaşlar yazıcı almak istiyorum ancak tam bilgim yok yazıcılar hakkında

aradığım özellikler

çok fonksiyonlu

renkli ve siyah beyaz baskı

kartuşu uzun süre giden

yukarıdaki yazıcılar uyuyor bana uyuyor ancak bu renkli kartuşlarda üç renkli 4 renkli gibi bir olay varmış şimdi üç renkli kartuşlarda resimlerde bu üç renkten mi çıkıyor mavi kırmızı sarı var diyelim yeşil bir doğa resmi çıkaramazmıyım? kafam iyice karıştı yazıcısı olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum yukarıdaki yazıcılar iyimi yoksa sizin tavsiyeniz var mı?

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 15:18 21 Eki 2012 #2
benden sana tavsiye eğer başka birinin kullanıp beğendiği bir şey istiyorsan hp deskjett f2290 al serkan hakkaten çok tasaruflu.

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 15:37 21 Eki 2012 #3
Burada Microsoft Windows 98 SE - Microsoft Windows 2000 - Microsoft Windows ME - Microsoft Windows XP - Apple Mac OS X ile uyumlu yazıyor benim bilgisayar Winndows7 Home Basic

Supernatural 15:46 21 Eki 2012 #4
Serkan benim ki HP Deskjet 2060 Ben Memnunum tarayıcı özelliğide var çok kullanışlı mürakkep iyi gidiyor 2 ay gibi süre kullanmadıydım mürekkep donmamış bilene mürekkep sağlam ama; nazik bir makine kibar davranman lazım

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 16:41 21 Eki 2012 #5
Burada Microsoft Windows 98 SE - Microsoft Windows 2000 - Microsoft Windows ME - Microsoft Windows XP - Apple Mac OS X ile uyumlu yazıyor benim bilgisayar Winndows7 Home Basic
Yok internette driverları var benimkide 7.

ayrıca görmüşsündür de belki görmemişsindir diye söyliyeyim yazıcı + fotokopi mak + tarayıcı özellikleri bulunuyor.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 16:44 24 Eki 2012 #6
Canon MG2150 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı benim yazıcım bundan çok iyi gerçekten hem tarayıcı hem fotokopi hem fotoğraf baskısı hem yazıcı gerçekten çok kullanışlı. Tavsiye ederim. Teknosadan almıştım oradakilerden de bilgi alabilrsin sana yardımcı oluyorlar.

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 16:49 24 Eki 2012 #7
Kartuş fiyatı ve süresi önemli çok gidiyor mu?

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 17:01 24 Eki 2012 #8
Kartuş fiyatı ve süresi önemli çok gidiyor mu?
Kartuşu geçenlerde 50 TL civarında bir fiyata almıştım. Alalı yaklaşık 1 yıl filan oluyor daha ilk defa değiştirdim kartuşu. Çok fazla harcamıyor aslında kullanmayla alakalı birazda. Bir süre hiç bir şey yazdırmadığında mürekkep kuruyor ve bitmiş gibi algılanıyor mesela bunlara dikkat etmek lazım.

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 18:09 13 Kas 2012 #9
kartuş numarasına göre kırtasiyelerde 5 ile 7 lira arası doluyor.