Serkan A. 22:18 04 Oca 2012 #11
Google'ın
Chrome tarayıcısını kullanıyorum ben. Pcine kurunca internet explorerdan ne kadar hızlı olduğunu görürsün.
seerh4t 20:38 28 Şub 2012 #12
Tam okuyamadım ama kafamın karışıklığına rağmen bir kaç çözüm önerebilirim.
Disk birleştirme diye betimlemiş diğer bir kullanıcımız. Bunun için Piriform'un sitesindeki defraggler'i ücretsiz olarak indiriniz ve sistem bulunduğu diske tıklayıp aşağıdaki Disk Birleştirme tuşuna basınız ve biraz bekleyiniz o gerisini halledecek.
Diğer bir yandan e gözü
kmüyor demişsiniz sanırım. e başka bir hd'demi acaba? eğer öyleyse power yetmiyor olabilir diye düşünüyorum.
Piriform'un sitesinde CCleaner diye bir program daha var onunda ücretsiz sürümünü indirin ve temizliği başlat'a tıklayın. Kayıt defteri gibilerinden reg dosyası şeklinde bir buton olması lazım sol tarafta ona tıklayarak hataları çöz temizle gibi bir buton olmalı ona tıklayın tarattırın ve tüm sorunları çöz deyin ve çözsün.
Son olarakta xp sanırım işletim sisteminiz. C'deki Windows klasöründeki Prefetch ve Temp dosyalarının içindekileri tamamen siliniz.
duncanduncan 20:38 16 Mar 2012 #13
teşekkürler
kırmızı gece 00:15 18 Nis 2012 #14
harddiskinde en az %30 boşluk olsun
saw 17:12 23 Nis 2012 #15 
bilgisayarı açtıktan sonra ctrl +alt+delete yap oradan görev yöeticisini başlat.işlemler sekmesine tıkla oradan kullanmayacağın şeylerin üzerine gel sağ tıkla işlemi sonlandır de.Bilgisayarın hızlansın
Fatal zking 18:30 13 Kas 2012 #16
bunun için (speed gear) adlı bir program yok mu ?
Majestic9 23:25 01 Tem 2013 #17 
bilgisayarı hızlandırma diye birşey yoktur işlemciyle alakalı örnegin benim bilgisayar 512 ram ekran kartı yok ddr1 işlemci milattan önce MS 10155 kalma antika ama idare ediyor oldugu kadar olmadıgı kader web tarayıcı olarak opera kulanırsan rahat edersin
Majestic9 23:27 01 Tem 2013 #18 
bilgisayarı açtıktan sonra ctrl +alt+delete yap oradan görev yöeticisini başlat.işlemler sekmesine tıkla oradan kullanmayacağın şeylerin üzerine gel sağ tıkla işlemi sonlandır de.Bilgisayarın hızlansın
yaptın mu ulen bu dedigini?