O zaman yapacak bir şey yok Hocam.:) Lise öğrencisi ne yapacak ki bunu zaten? Bu akademik seviyede!matpsycholog'den alıntı:hocam dedıgınız yontemı unıversıteden bıle hatırlamıyorum.kaldıkı lıse ogrencısıne anlatalım:))
Yazdırılabilir görünüm
O zaman yapacak bir şey yok Hocam.:) Lise öğrencisi ne yapacak ki bunu zaten? Bu akademik seviyede!matpsycholog'den alıntı:hocam dedıgınız yontemı unıversıteden bıle hatırlamıyorum.kaldıkı lıse ogrencısıne anlatalım:))
lys hazırlık soru bankasından hocam:)Cem1971'den alıntı:O zaman yapacak bir şey yok Hocam.:) Lise öğrencisi ne yapacak ki bunu zaten? Bu akademik seviyede!
Olabilir, ama bu akademik.
Bu da Final Mat-2 kitabından:
∫-x.e-x2dx (0 to ∞)
masallah hocam.merak ettım nerde ogretmensınız.dershanedemı devlet okulundamı ozel okuldamı unıversıtedemıhasanflorasan'den alıntı:
Görüldüğü üzere bu çözümler ağır çözümler, bunları bir öğrencinin hacim prensiplerine göre çıkarması oldukça zordur. Sorunun akademik olduğu aşikâr.
Öteleme yapmadan başka çözümler:
https://img821.imageshack.us/img821/...at29052012.jpg
Ben dersane ogretmeniyim
masallah hocam.hangı dershane.bir mahsuru varmı.fınalmı.fınalın kaynakları soruları sor oluyo gercektenhasanflorasan'den alıntı:Ben dersane ogretmeniyim
Fem dersanesi(eger bu reklama giriyorsa msj i silebilirsiniz)
matpsycholog
hocam bende cos^2 (x) dönüşümünü yaptım ama dönüşümün sonucunda pi^2 bulamıyorum.
burayı nasıl yaptığınızı ayrıntılı bir şekilde gösterebilir misiniz.
birde x=2 doğrusuna göre döndürülmesini istiyor biz neden ters yönde öteleme yapıyoruz.(neden sağa değilde sola ilerliyoruz.)
benim cevabımdaki hatayı bulabilir misiniz. (1.sayfada cevabım var)