Alp beynine sağlık, güzel çözüm.
Yazdırılabilir görünüm
Alp beynine sağlık, güzel çözüm.
Teşekkür ederim hocam:)MatematikciFM'den alıntı:Alp beynine sağlık, güzel çözüm.
gerçekten süper bir çözüm olmuş çok teşekkür ederim alp.Alp50'den alıntı:
hocam çok teşekkür ederim
hocam teşekkür ederimgereksizyorumcu'den alıntı:https://img89.imageshack.us/img89/4458/mat18092012.png
kırmızı ile işaretlenmiş iki açı birbirine eşit öyleyse FEBD çemberseldir ve sorulan açı da ters taraftaki iç açıya yani DBE ye eşit olur 70º bulunur
tüm hocalarıma yardımları için teşekkür ederim.mümkün olduğu kadar kali,teli sorular sormaya çalışıyorum.çok fazla takıldığım soru olduğunuda söyleyemem :) yardımlarınız için tekrar teşekkür ederimAlp50'den alıntı:hocam yarım saattir ECF açısını hesaplamaya çalışıyorum onu bulma imkanımız var mı :D
teşekkür ederim:)
vallaha iyiki varsın soruların grçekten çok hoş oluyor her zaman yardıma hazırım :Dsivaslı58'den alıntı:tüm hocalarıma yardımları için teşekkür ederim.mümkün olduğu kadar kali,teli sorular sormaya çalışıyorum.çok fazla takıldığım soru olduğunuda söyleyemem :) yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim
Bizim çözüm güme gitti bu arada.
Soru için formül bile üretmiştim.
Neyse :)
böyle düşünmenize sevindim asıl düşünce ve fikirlerinizle bana yardımcı oldugunuz için ben size teşekkür ederim.Alp50'den alıntı:vallaha iyiki varsın soruların grçekten çok hoş oluyor her zaman yardıma hazırım :D
yok hocam sizinde çözümü çok begendim kusura bakmayın genel teşekkür edince öyle oldu çok sağolun.MatematikciFM'den alıntı:Bizim çözüm güme gitti bu arada.
Soru için formül bile üretmiştim.
Neyse :)