Teşekkür ederim. Bu yazdığında ortadaki harfler bende gözükmüyor. Bilgisayardaki virüsten herhalde. Yeniden yazar mısın?kontdragon333'den alıntı:e****e="e****e"
Yazdırılabilir görünüm
Teşekkür ederim. Bu yazdığında ortadaki harfler bende gözükmüyor. Bilgisayardaki virüsten herhalde. Yeniden yazar mısın?kontdragon333'den alıntı:e****e="e****e"
e****e=1980-1990 yıllarına göre diyelim bari
Baştaki e ile sondaki e nin arasında 5 tane * var. Böyle mi yazdın? Hiçbirşey anlamadım?kontdragon333'den alıntı:e****e=1980-1990 yıllarına göre diyelim bari
Hocam yıldızların sebebi forumun oradaki kelimeleri argo olarak algılamasındandır diye tahmin ediyorum.MatematikciFM'den alıntı:Baştaki e ile sondaki e nin arasında 5 tane * var. Böyle mi yazdın? Hiçbirşey anlamadım?
Teşekkür ediyorum Alp kardeş. Doğru söylüyor olabilirsin. Benim bilgisayarda virüs vardı. Virüsün de bu siteye garezi. Siz gelmeden önce sayın admini bu yüzden bayağı rahatsız ettim. Sonra format attım. Formattan önce de bazı harfleri * olarak gösteriyordu. Ben virüs yapıyor zannediyordum, ama şimdi de yapınca garibime gitti.
Sorun sizin bilgisayarınızda değil hocam çünkü bendede yıldız olarak gözüküyor.
u anda e****e göre daha avantajlı... "e****e"
yıldızları bile yıldız olarak gösteriyor :)
Üstadım ben bunu yeni gördüm. Gecenin bu saatinde iyi güldürdünüz beni. Allah da sizi güldürsün.gereksizyorumcu'den alıntı:*****
yıldızları bile yıldız olarak gösteriyor :)
Bu arada anketteki son durum şu şekilde.
%0 :
(43-29 %)
%20 :
(32-21 %)
%40 :
(16-10 %)
%60 :
(12-8 %)
%80 :
(20-13 %)
%100 :
(25-16 %)