Birde svsmumcu paskal köşe toplamı formülünü inceleyebileceğim bir link atabilir misin
Yazdırılabilir görünüm
Birde svsmumcu paskal köşe toplamı formülünü inceleyebileceğim bir link atabilir misin
vallahi forumda çözdüğüm sorular olmuştu birde cem hocanın çözümleri vardı aramadan arat biraz.dcey'den alıntı:Birde svsmumcu paskal köşe toplamı formülünü inceleyebileceğim bir link atabilir misin
alen bulamadım ama Mustafa Yağcı notlarında 1 tane buldum heralde dediğin o
değil.
zafer ağbulutun sorularını araştır
bir şey anlamış değilim piyasada başka hiçbir kitapta da görmedim bu tür çözümü
Peki çok sağolun bu kitabı temin eder bakarım
sonlu mat. konularını piyasadaki anlatanlara "kitap" dersek türkçe sözlükten "kitap" sözcüğünün anlamını değiştirmek gerekir.korkmazserkan'den alıntı:bir şey anlamış değilim piyasada başka hiçbir kitapta da görmedim bu tür çözümü
Kombinatorik Matematik Olimpiyatlarna Hazrlk - Ertan Kaya - %25 indirimli : Kitap | idefix.com bu kitabında çok iyi olduğunu düşünüyorum heralde paskal köşe toplamı formülü bundada vardır
Hayır yok.dcey'den alıntı:Kombinatorik Matematik Olimpiyatlarna Hazrlk - Ertan Kaya - %25 indirimli : Kitap | idefix.com bu kitabında çok iyi olduğunu düşünüyorum heralde paskal köşe toplamı formülü bundada vardır
Bu kitapla 2 yıldır ilgileniyorum sanırım.Olimpiyat kitabı bu bu konuda gelişmenizi sağlamaz zaten bu konular az anlatılıyor.
Boş zamanım olsa tüm konuyu pdf halinde yazıp kitap gibi yayımlayacağım.En azından kitap kelimesinin hakkını veririz.
Gene en iyisi Mustafa Yağcı'dır o zaman şaşmamak lazım :)