Sağ köşedeki açının kotanjantı 2 olacak ordan geliyor dediğim, ben de geometri sorusunu iyice trigonometriye çevirdim tanjant kotanjant diye diye ama nabalım :D
Yazdırılabilir görünüm
Sağ köşedeki açının kotanjantı 2 olacak ordan geliyor dediğim, ben de geometri sorusunu iyice trigonometriye çevirdim tanjant kotanjant diye diye ama nabalım :D
Sen de az değilsin Ceday :) güzel düşünce :)Ceday'den alıntı:Sağ köşedeki açının kotanjantı 2 olacak ordan geliyor dediğim, ben de geometri sorusunu iyice trigonometriye çevirdim tanjant kotanjant diye diye ama nabalım :D
sınavkızı sağol ama normal bir çözüm istiyorum böyle değer vermek hoşuma gitmiyor:)
Hiç yoktansa ekleyeyim dedim ama sen de haklısın elbette..mateematik'den alıntı:sınavkızı sağol ama normal bir çözüm istiyorum böyle değer vermek hoşuma gitmiyor:)
Ben de mateematik'e katılıyorum :) Sıkma canını sınavkızı eline sağlık :) Sonuçta cevabı buldun ya bulamasaydın :)sinavkizi'den alıntı:Hiç yoktansa ekleyeyim dedim ama sen de haklısın elbette..
evet ya tutmayaydı?frk'den alıntı:Ben de mateematik'e katılıyorum :) Sıkma canını sınavkızı eline sağlık :) Sonuçta cevabı buldun ya bulamasaydın :)
(:
Ben de başta sizin gibi düşünüyordum ama unutmayalım ki tümdengelim de bilimsel bir yöntem o yüzden güzel bir çözüm olduğuna karar verdim :D
tamam gönlümü almaya çalışmayın aaa :p
:)
sıkma canını seninki de bir çözüm:)sinavkizi'den alıntı:tamam gönlümü almaya çalışmayın aaa :p
soruda eşlik ya da benzerlik var ama göremedim bir türlü:)
Çoktan aldık bile :)sinavkizi'den alıntı:tamam gönlümü almaya çalışmayın aaa :p