MatematikTutkusu.com Forumları

Fizik Soruları/Yazılım var.

chopchop 15:12 08 Ara 2012 #1
Öncelikle herkese merhaba.Bu soruların çözümünü rica ediyorum çünkü pazartesi günü sınavım var hoca perşembe günü cuma çözerim dedi fakat okula gelemediğinden dolayı çözemedim.

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 17:57 08 Ara 2012 #2
Bu sitede bu kadar soru yazmak yasak diye biliyordum 5 taneden fazla soru yazma bence

chopchop 18:03 08 Ara 2012 #3
evet haklısın da sınavım olduğu için böyle oldu hoca normalinde çözücekti fakat gelmedi cuma günü

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 18:50 08 Ara 2012 #4
Ben kendim için değil senin için diyorum sonra soruları silip konuyu kapatabiliyorlar emeğin boşa gider onun için söyledim

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 18:54 08 Ara 2012 #5
Ben kendim için değil senin için diyorum sonra soruları silip konuyu kapatabiliyorlar emeğin boşa gider onun için söyledim
Bu gibi durumlarda , hiç uyarı yapmadan ilgili , moderatörlere bildiriniz.Aksi taktirde ,soruları çözen kişilerde suçlu tutuluyor.Bir dahakine , bana yada başka bir moderatör arkadaşımıza bildirirseniz , forumda haksızlık olmaz.

* Çözülmesi için soru soracaklar günde en fazla 5 soru sorabilir.(Madde 1)

Size gelincede ,

Günlük maximum 5 soru hakkı olduğunu biliyorsunuz , hadi sınavınız olsun en fazla ekstradan 2 tane olur belki kapatmadan geçeriz (O moderatör arkadaşın taktirine bağlı.)

Bundan dolayı , burada hem çok soru var , hemde haksızlık oluşturacaktır çünkü diğer arkadaşlarımız ne olursa olsun uyuyorlarsa sende uymak zorundasın.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm