chopchop 15:12 08 Ara 2012 #1
Fatal zking 17:57 08 Ara 2012 #2
Bu sitede bu kadar soru yazmak yasak diye biliyordum

5 taneden fazla soru yazma bence
chopchop 18:03 08 Ara 2012 #3
evet haklısın da sınavım olduğu için böyle oldu hoca normalinde çözücekti fakat gelmedi cuma günü
Fatal zking 18:50 08 Ara 2012 #4
Ben kendim için değil senin için diyorum sonra soruları silip konuyu kapatabiliyorlar emeğin boşa gider onun için söyledim
svsmumcu26 18:54 08 Ara 2012 #5 Ben kendim için değil senin için diyorum sonra soruları silip konuyu kapatabiliyorlar emeğin boşa gider onun için söyledim

Bu gibi durumlarda , hiç uyarı yapmadan ilgili , moderatörlere bildiriniz.Aksi taktirde ,soruları çözen kişilerde suçlu tutuluyor.Bir dahakine , bana yada başka bir moderatör arkadaşımıza bildirirseniz , forumda haksızlık olmaz. ________________________________________________ * Çözülmesi için soru soracaklar günde en fazla 5 soru sorabilir.(Madde 1) Size gelincede , Günlük maximum 5 soru hakkı olduğunu biliyorsunuz , hadi sınavınız olsun en fazla ekstradan 2 tane olur belki kapatmadan geçeriz (O moderatör arkadaşın taktirine bağlı.) Bundan dolayı , burada hem çok soru var , hemde haksızlık oluşturacaktır çünkü diğer arkadaşlarımız ne olursa olsun uyuyorlarsa sende uymak zorundasın. _________________ Forum kurallarını ihlalden dolayı konu kapatılmıştır.Sorularınızı , forum kurallarına uyacak biçimde yeni bir başlık altında açınız.