gençler 10.sınıf fiziği mi bu ? Zor mu baya ya :) korkmaya başladım ben ama...
Yazdırılabilir görünüm
gençler 10.sınıf fiziği mi bu ? Zor mu baya ya :) korkmaya başladım ben ama...
kolay bir denge sorusu ama bilgi eksiği var diye düşünüyorum
hmm.nasıl zor mu 10.sınıfta fizik ya ? matematiği iyi olan biri yapar mı sizce?
fiziğin matematikle ilgisi pek yok :) öğrenmesini bilen yapıyor bunu da çok uğraşarak ezberlemeden yapmak gerekir. yapabilene çok zevkli ve kolay
fizikle aram hep kötü olduğundan yapmak konusunda bir şey demiyim :D ama zor değil kolay konular var vektörler bağıl hız doğrusal hareket , atışlar falan hatırladığım kadarıyla düzenli çalışıyosan yaparsın zor değilsvsmumcu26'den alıntı:hmm.nasıl zor mu 10.sınıfta fizik ya ? matematiği iyi olan biri yapar mı sizce?
hmm.:) Birazmantık gerekiyor herhalde...dimar'den alıntı:fiziğin matematikle ilgisi pek yok :) öğrenmesini bilen yapıyor bunu da çok uğraşarak ezberlemeden yapmak gerekir. yapabilene çok zevkli ve kolay
hmm :) Teşekkürler.Hadi baklaım inşallah iyi olur aram 9.sınıf fiziği çok kolaydı'den alıntı:fizikle aram hep kötü olduğundan yapmak konusunda bir şey demiyim ama zor değil kolay konular var vektörler bağıl hız doğrusal hareket , atışlar falan hatırladığım kadarıyla düzenli çalışıyosan yaparsın zor değil
fizikle aram hep kötü olduğundan yapmak konusunda bir şey demiyim ama zor değil kolay konular var vektörler bağıl hız doğrusal hareket , atışlar falan hatırladığım kadarıyla düzenli çalışıyosan yaparsın zor değil
Matematikteki işlem yeteneğin sana yardım edebilir ama fizik, matematikten çok farklı :)svsmumcu26'den alıntı:hmm.nasıl zor mu 10.sınıfta fizik ya ? matematiği iyi olan biri yapar mı sizce?
hım.Ya bizim fizikci yalan söylemiş ozaman :) Matematiği çok iyi olmayan kimse yapamaz diyordu hocamız :) :) :)gökberk'den alıntı:Matematikteki işlem yeteneğin sana yardım edebilir ama fizik, matematikten çok farklı :)
Bu konu 10. sınıf fiziğinin kolay konularından, en zoru da elektrik diye düşünüyorum ;)svsmumcu26'den alıntı:gençler 10.sınıf fiziği mi bu ? Zor mu baya ya :) korkmaya başladım ben ama...
Ben bütün yaz tatilimi matematikle geçirdim :):) Ama fiziği salladım biraz , bakalım napıcam bu sene elektrik yetişmemişti bizim.Tatillerden dolayı vs...gökberk'den alıntı:Bu konu 10. sınıf fiziğinin kolay konularından, en zoru da elektrik diye düşünüyorum ;)