MrDemir 16:52 28 Eki 2013 #41
Bu sınavın sonuçları açıklanmayacak ve herhangi bir ödül olmayacaksa , soruların cevaplarını size göndermemizdeki amaç nedir ?
Mat. 17:01 28 Eki 2013 #42
Tabii ya, nasıl göremedim onu ben
gereksizyorumcu 22:20 28 Eki 2013 #43
sitenin adına uygun olarak sadece matematik konularından sınav yapmayı düşünürseniz soru yazabilirim aklınızda bulunsun. kaç soru istediğinizi söylemeniz yeterli. böylece sınava soru gönderenlerin katılmasıyla ilgili sorun da ortadan kalkmış olur. tercihim test sorusundan yanadır onu da not düşelim. hem kontrol etmesi de daha kolay ve objektif olur.
svsmumcu26 23:19 28 Eki 2013 #44 sitenin adına uygun olarak sadece matematik konularından sınav yapmayı düşünürseniz soru yazabilirim aklınızda bulunsun. kaç soru istediğinizi söylemeniz yeterli. böylece sınava soru gönderenlerin katılmasıyla ilgili sorun da ortadan kalkmış olur. tercihim test sorusundan yanadır onu da not düşelim. hem kontrol etmesi de daha kolay ve objektif olur.
Olur tabii ki hocam.
YGS-
LYS düzeyini aşmasın ama

21 Kasım'da bir sınav daha uygulayacağız.Yakın bir zamanda size özel mesajla bildiririm.
svsmumcu26 23:37 28 Eki 2013 #45 Tabii ya, nasıl göremedim onu ben

Özlemişiz seni de hoşgeldin bu arada
svsmumcu26 23:59 28 Eki 2013 #46
Diğer etkinlik 21 Kasım'da yapılacaktır.
Etkinlik forumumuzda hoş karşılandığından ötürü Geleneksel bir hal almıştır.
Bu nedenle iç yönetim kurallarında çeşitli değişiklikler yapılmıştır.
Hatalı veya eksik kuralların olduğunu düşünen üyecanlarımız yorumlarınızı & tavsiyelerinizi esirgemeyin.
kaskas123 00:12 29 Eki 2013 #47
katılamam ama soru gönderebilirim. bunu size mi göndermeliyim?
MrDemir 00:19 29 Eki 2013 #48 Diğer etkinlik 21 Kasım'da yapılacaktır.
Etkinlik forumumuzda hoş karşılandığından ötürü Geleneksel bir hal almıştır.
Bu nedenle iç yönetim kurallarında çeşitli değişiklikler yapılmıştır.
Hatalı veya eksik kuralların olduğunu düşünen üyecanlarımız yorumlarınızı & tavsiyelerinizi esirgemeyin.
Bu sınavın sonuçları açıklanmayacak ve herhangi bir ödül olmayacaksa , soruların cevaplarını size göndermemizdeki amaç nedir ?
svsmumcu26 14:25 29 Eki 2013 #49 Bu sınavın sonuçları açıklanmayacak ve herhangi bir ödül olmayacaksa , soruların cevaplarını size göndermemizdeki amaç nedir ?
Sınav sonuçlarınız özel mesajla sizlere gönderildi zaten?
Ödül içinse geçen ay ilk sınav olduğundan kesin bir karar verilmemişti , bu aydan itibaren verilecek.
Kimya sorularınızı ben koymadım,başka bir arkadaş gönderdi ondan da cevapları istedim ama dönmedi bu saçmalık için özür dileriz bundan sonraki uygulamalarda geçmiş ayda soru yollayıp da cevapları yollamayan arkadaşların soruları kabul edilmeyecek zaten.
Geçen ay katılım da azdı , katılımın artacağı düşüncesindeyim katılıma göre bir ödül de belirlenecektir.
katılamam ama soru gönderebilirim. bunu size mi göndermeliyim?
Evet,bana özel mesajla gönderebilirsiniz.
Kullanıcı adınızı kayıt ettim ben sınav tarihine yakın bir zamanda sizinle özel mesaj aracılığıyla iletişime geçeceğim.
Serkan A. 14:29 29 Eki 2013 #50
Katılan öğrenci sayısına göre ayda 1 kaç kişiye hediye kitap gönderebilirim. Bir daha kine bunu yapalım. Sonuçlar bana da ulaşsın ama.