beyzade01 02:11 12 Ağu 2013 #1
mrblar arkadaşlar ben bu yıl mezun oldum ve bir yıl daha sınava hazırlanmak zorunda kaldım şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum ne kadarda geç kalsam da.fakat matematiğimde biraz sıkıntı var biraz konuları temelden öğrenmem gerek ve bunun için sizden kitap önermenizi rica ediyorum şahsıma.
ajanyumusakg 04:40 12 Ağu 2013 #2
hı
mm
korkmazserkan 12:47 12 Ağu 2013 #3
antremanlarla matematik ile başla seviye yayınlarının öğreten matematik ile devam et mat1 için matematik vadisi ile bitir
matematik 2 de ise güray küçük ile başla bol soru kolaydan zora doğru gitmesinden dolayı Zeka Küpü Matematik 2 ile devam et *** ile bitir
başarılar dilerim
beyzade01 14:59 12 Ağu 2013 #4 burdan söylersek reklam olmaz dimi ?

yoksa mesaj mı atiim bizzat

atın isterseniz özel mesaj
beyzade01 15:01 12 Ağu 2013 #5 antremanlarla matematik ile başla seviye yayınlarının öğreten matematik ile devam et mat1 için matematik vadisi ile bitir
matematik 2 de ise güray küçük ile başla bol soru kolaydan zora doğru gitmesinden dolayı Zeka Küpü Matematik 2 ile devam et *** ile bitir
başarılar dilerim
gecen sene almıştım antremanlarla matematik ikiyi fakat örnek sorusu ve konu anlatımı iyi olmadığı için birşey anlamamıştım
korkmazserkan 15:04 12 Ağu 2013 #6
o zaman güray küçükün fasiküllerini dene gerçekten iyidirler
MKE 15:09 12 Ağu 2013 #7
peki
ygs fizik ve biyoloji için önerileriniz var mı fe m haricinde
beyzade01 15:14 12 Ağu 2013 #8 o zaman güray küçükün fasiküllerini dene gerçekten iyidirler
peki my matematk ve karekök serilerıne ne dyrsunuz
korkmazserkan 15:29 12 Ağu 2013 #9
my
mat serisini forumdaki arkadaşlar çok methediyorlardı karekök konusunda ise konu anlatım olarak güray küçük karekökten daha kapsamlı
peki
ygs fizik ve biyoloji için önerileriniz var mı fe m haricinde
konu anlatım istiyorsanız fizik için kalem yayınlarının fizik 1 kitabı var oldukça anlaşılır soru bankası için ise Esen
YGS Fizik soru bankası veya Sınav Fizik Soru Bankası öneririm
Biyoloji için konu anlatımda F em çok iyidir ancak f em e hayır demişsiniz o zaman palme kullanabilirsin konu anlatım için soru bankası ise bilfen
ygs biyoloji ve Birey
Ygs biyoloji bireyi şu an kullanıyorum oldukça iyi bazı arkadaşlarım bilfen çözüyorlar bende inceledim o da güzel kitap
Faruk 16:52 12 Ağu 2013 #10
Matematik temel düzeyde konu anlatımı için Güvender veya Körfez gayet uygun diye düşünüyorum. Konu anlatımı olarak çok basit ve anlaşılır düzeyde.