OguzhanB 16:36 24 Haz 2013 #1
Arkadaşlar buyıl 11. Sınıfa Geçtim Anadolu Teknik Meslek Lisesi Elektrik Elektronik Bölümü okuyorum Daha Önce Sizlerin Tavsiyelerine Uyarak Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 Aldım Ve Çalışmaya Başladım Gerçekten Güzel Anlatıyor Ve Bol Bol Antreman Yaptırıyor olması da Öğrenmeyi kolaylaştırıyor Çok Teşekkürler.
Şimdide Sizlerden Diğer Tüm Sayısal Dersler İçin Kitap Önermenizi İstiyorum Kısmetse Onlarıda Alıp Çalışmaya Başlıcam Üniversite Sınavı Yaklaşıyor Hazırlanmak Gerek Sizlerin Tecrübesine Güveniyorum Arkadaşlar Güzel Kitap Önerilerinizi Bekliyorum Sağolun.
svsmumcu26 16:44 24 Haz 2013 #2
my matematik - my geometri - mustafa yağcı - facebook.
OguzhanB 18:13 24 Haz 2013 #3
22 kişi Görüntülemiş 1 Kişi Cevap Vermiş
svsmumcu26 18:15 24 Haz 2013 #4 22 kişi Görüntülemiş 1 Kişi Cevap Vermiş

bu adını vermiş olduğum kitap 22 kişinin vereceği yayına bedeldir desem mübalağa olmaz emin ol
ayhaneva 19:17 24 Haz 2013 #5
Mustafa Yağcı Hocamızın kitapları şahane tabi.
Matematik ve geometri kitapları 3 er tane
Geometri ve matematiğin 1. Kitaplarını alıp çalışmaya başlayın.
korkmazserkan 20:41 24 Haz 2013 #6
Başlangıç İçin istiyorsan Seviye öğreten kitaplarıyla başlayabilirsin veya pi analitik,kartezyen olabilir zorlasın istersen esen üç renk,palme,fen bilimleri,zafer,uğur olarak devam edebilirsin
cengizhanhck 21:06 24 Haz 2013 #7
Mustafa Özdemirin olimpiyat kitaplari ve Serhan Küpelinin Geometri kitabi bu da yine olimpiyat ama örnek sorulari çok iyi yani diğer kitaplarda özel soru diye verilen sorular bu kitaplarda örnek sorularin başinda veriliyor ve güzel yöntemleri gösteriyo diğer hiç bir kitapta bunlarin bulamazsin.Fakat bu kitaplardaki konulari incelemden önce standart kitaplari biraz inceleyip soru çözdükten sonra geçersen daha faydali olur.Ayrica My
mat kitabida güzel sorulari tabi daha kolay fakat anlatimi güzel sıfırdan aliyo ve ispatiyla veriyo ve son olarak my
mat netde vardi galiba mustafa yağcinin kendi sitesinden en son baktiğimda.
svsmumcu26 21:13 24 Haz 2013 #8 Mustafa Özdemirin olimpiyat kitaplari ve Serhan Küpelinin Geometri kitabi bu da yine olimpiyat ama örnek sorulari çok iyi yani diğer kitaplarda özel soru diye verilen sorular bu kitaplarda örnek sorularin başinda veriliyor ve güzel yöntemleri gösteriyo diğer hiç bir kitapta bunlarin bulamazsin.Fakat bu kitaplardaki konulari incelemden önce standart kitaplari biraz inceleyip soru çözdükten sonra geçersen daha faydali olur.Ayrica My
mat kitabida güzel sorulari tabi daha kolay fakat anlatimi güzel sıfırdan aliyo ve ispatiyla veriyo ve son olarak my
mat netde vardi galiba mustafa yağcinin kendi sitesinden en son baktiğimda.
site çökmeden önce cancağzım
eXCeLLeNCe 21:52 24 Haz 2013 #9
Antrenmanlarla matematikle başlamışsın demekki temelin biraz zayıf . Ben güvender %100
YGS Matematik kitabını almıştım sorular kolay geldi bana istersen bir araştır, çözdükçe konuyu daha iyi anlarsın, birde fazla zor soru yok ( zor hiç yok normal var en fazla

) moralin bozulmaz çözemeyince felan, zaten
YGS dede kolay soruyorlar
ygs için zor kasmana gerek yok bence, onun yerine
LYS ye daha ağırlık ver bnce.
OguzhanB 23:04 24 Haz 2013 #10
Teşekürler arkadaşlar Antremanlarla Matematik Bitmez Üzere Hızlı Çözdüm Biraz

.
Ygs-
Lys Hepsine Çalışçam İnşAllah Güzel Biryerlere Gideriz.

.