MatematikTutkusu.com Forumları

Bunu Çözene Hatta Anlayana Helal Olsun

1 2 Son
emre63100 18:34 14 May 2011 #1
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir? Kaynakwh webhatti.com: Kaynakwh webhatti.com:

hasim - ait kullanıcı resmi (Avatar) hasim 19:11 14 May 2011 #2
sınıfına baktım 7. sınıf yazıyor doğru mu?
birkere şunu söyleyim "anlama konusunda " burada terimler biraz teknik terimler görünüyor. bu terimleri bilmeyen birinin bundan birşey anlamaması kadar doğal birşey yoktur. tv lerden biliyorsundur ekonomistler konuştuğunda hiç birşey anlıyor musun?(hatta espirisi vardır çok konuştu ama birşey söylemedi diye) merak ettim senin bununla ne işin var? buraya ingilizce birşeyler yazıp aynı soru sormamızla senin yaptığının hiçbir farkı yoktur. sanki çok ütopik bişeyler anlatılıyormuş gibi
(bende bu terimlerin anlamını bilmiyorum) . belki de burada hiçbir şey anlatmıyor(!) belkide çok ince bir mantık var(!) ama emin olduğum birşey var koşmaya başlamadan önce yürümeyi öğrenmelisin ;fantazi peşimde değil gerekli olan bilgi peşide koş. En azından Türkiye de...

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 20:12 14 May 2011 #3
emre, sen boş zamanlarında, forum forum gezip insanları mı sınıyorsun?
13. yaşındaki birinin, 20-30-40 yaşındaki insanları sınaması pek hoş olmuyor.
ve bir daha mesajlarına resim koyma.
1. mesajın diye banlamadım ama bir daha yaparsan banlarım.

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 20:13 14 May 2011 #4
biz daha bu konuyu görmedik

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 20:16 14 May 2011 #5
biz daha bu konuyu görmedik
Bunu yazdınız ya, hemen aklıma bir anımı getirdiniz.
12. sınıflara yazılı yapıyorum. Kız öğrencinin biri, "Hocam 3. soruda ne yapacağız?" dedi, ben de "Muhakeme yapacaksınız" dedim.
Kız da, "Hocam , dershanede bize o konuyu daha göstermediler." dedi.

gizemli95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) gizemli95 20:32 14 May 2011 #6
hocam facebookta olsak tüm yorumları beğenirdim bu sitede olduğumdan beri ilk defa bu kadar güldüm

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 20:37 14 May 2011 #7
hocam facebookta olsak tüm yorumları beğenirdim bu sitede olduğumdan beri ilk defa bu kadar güldüm
Hangi yoruma güldüğünü anlamadım.

gizemli95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) gizemli95 20:39 14 May 2011 #8
Bunu yazdınız ya, hemen aklıma bir anımı getirdiniz.
12. sınıflara yazılı yapıyorum. Kız öğrencinin biri, "Hocam 3. soruda ne yapacağız?" dedi, ben de "Muhakeme yapacaksınız" dedim.
Kız da, "Hocam , dershanede bize o konuyu daha göstermediler." dedi.
öğrencinizin verdiği cevap ve gereksizyorumcu hocamızın espritüel yaklaşımı

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 21:01 14 May 2011 #9
ooo, biz de daha ne cevherler var.
Yeri geldikçe paylaşırım.

gizemli95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) gizemli95 21:14 14 May 2011 #10
hocam bizim hocalarımızda sınavlarda verilen ilginç cevapları okuyolar öyle ama sizinki bayağı komikmiş yani

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm