Gençler mat 1 için kazık soru bankası öneriniz var mıdır?
Yazdırılabilir görünüm
Gençler mat 1 için kazık soru bankası öneriniz var mıdır?
FE.M YGS-LYS Soru Bankası, henüz çözmedim ama en kalitelisinin bu olduğu söyleniyor
Bunda zordan çok kolay var gibiydi biraz göz atmıştım.gökberk'den alıntı:FE.M YGS-LYS Soru Bankası
Birey C nasıldır ki? Geometrisi güzeldi. Matematiğini merak ettim.
Ya da Odtü
Önemli olan zorluk değil soru kalitesi bence, zor sorabilmek için saçmalayan yayınlar da var ona bakarsansvsmumcu26'den alıntı:Bunda zordan çok kolay var gibiydi biraz göz atmıştım.
Birey C nasıldır ki? Geometrisi güzeldi. Matematiğini merak ettim.
Ya da Odtü
Eksen Baba sorular diye bir şey çıkartmıştı.gökberk'den alıntı:Önemli olan zorluk değil soru kalitesi bence, zor sorabilmek için saçmalayan yayınlar da var ona bakarsan
O fazla ve saçma zordu sanırım o geldi birden aklıma.
Tamam teşekkür ederim bunu inceleyeyim :)
Birey c mat bende var , çok güzel sorularının yanında vasat sorularda içeriyor :) Ama kesinlikle öneriyorum.
FE-M Mat 1 konu özetli iyi bir kitap sanildiği gibi çok hep kolay sorular yok ilk testler çok kolay ortadaki testler normal son testler zor benim gördüğüm en iyisi mat 1 konu özetli konuyu gerçekten k av-ratiiyo ve birçok güzel soru var.
Bry C mati geosu kadar iyi değil fakat oda iyi bir kitap .
Teşekkür ettim arkadaşlar :)
bireyc mat ve geo aldım yeniliye mat ı diğer soru bankalardaki tarzında sorular var yani ortalama sorular ama araya birkaç güzel soru koymuşlar
Öyle mi, geometrisi çok hoş.
Matematiği de alayım bakalım.İçimde kalmasın :)
al al altı üstü 10.5 TL :)
Gördüm :) Vay anasını ne ucuzmuş dedim ekledim sepete! :)matsever63'den alıntı:al al altı üstü 10.5 TL :)
iyi :) güle güle kullan
eyvallah :)matsever63'den alıntı:iyi :) güle güle kullan