görüntü kalitesi iyi değil ama olsun
https://www.youtube.com/watch?v=WQQQZAgjDs0
Yazdırılabilir görünüm
görüntü kalitesi iyi değil ama olsun
https://www.youtube.com/watch?v=WQQQZAgjDs0
Şu bıyıklı amca iyi olmuş :D
2 bıyıklı bey var, siyahı mı beyazı mı? :)svsmumcu26'den alıntı:Şu bıyıklı amca iyi olmuş :D
siyahı :) Kim o kantinci falan mı?sinavkizi'den alıntı:2 bıyıklı bey var, siyahı mı beyazı mı? :)
Kesinlikle öyle :Dsvsmumcu26'den alıntı:siyahı :) Kim o kantinci falan mı?
Memleketimin her yerinde neden kantinciler bu kadar birbirlerine benzer anlamış değilim :)sinavkizi'den alıntı:Kesinlikle öyle :D
ha ha ha :D hep öyle mi olur bilmezdim?svsmumcu26'den alıntı:Memleketimin her yerinde neden kantinciler bu kadar birbirlerine benzer anlamış değilim :)
insanlar nasıl macera arayacaklarını şaşırmış.
kelimeyi doğru söyleselerdi ne olacaktı ki
kelimeyi ağızda dolaylayınca komiklik mi oluyormuş
Bu kelime türkçe değil ki o yüzden tellaffuz edememeleri normal ..
hepimizin mizah yönü başka başka. :)matox'den alıntı:insanlar nasıl macera arayacaklarını şaşırmış.
kelimeyi doğru söyleselerdi ne olacaktı ki
kelimeyi ağızda dolaylayınca komiklik mi oluyormuş
bizimkiler seviyorlar amatör çekimler yapmayı, okuldaki her seviyeden insanın bir paydada buluşturulabilmesi hoş görüntüler ortaya çıkarıyor kanımca. Orası da bir yuva.
ben eleştirimi bu söylediklerin üstüne yapmadım ki.sinavkizi'den alıntı:hepimizin mizah yönü başka başka. :)
bizimkiler seviyorlar amatör çekimler yapmayı, okuldaki her seviyeden insanın bir paydada buluşturulabilmesi hoş görüntüler ortaya çıkarıyor kanımca. Orası da bir yuva.
benim söylemek istediğim komik bir video çekilmeye çalışılmış bu komikliği öğrencilere,hocalara ilginç bir kelime söyletip söyleyemediklerinde de gülmek yerine daha yaratıcı ve orijinal birşey yapabilirlerdi bunu eleştirmiştim
Hımmm. Önerilere açık olmak daha iyi olur elbette.matox'den alıntı:ben eleştirimi bu söylediklerin üstüne yapmadım ki.
benim söylemek istediğim komik bir video çekilmeye çalışılmış bu komikliği öğrencilere,hocalara ilginç bir kelime söyletip söyleyemediklerinde de gülmek yerine daha yaratıcı ve orijinal birşey yapabilirlerdi bunu eleştirmiştim
Ya açıkçası bana öyle geliyor kaç okula gitsem hep siyah bıyıklı amcalar :)sinavkizi'den alıntı:ha ha ha :D hep öyle mi olur bilmezdim?