MatematikTutkusu.com Forumları

2012 Kıyametine Bilimsel Bir Bakış (David Morrison)

Supernatural 21:57 05 Ara 2012 #1

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 23:44 05 Ara 2012 #2
elindeki verilerle bunun olmayacağını açıklamaya çalışmış, gerçi bunun olacağına inanan birisini bu konuşmayla ikna etmek ne kadar mümkün bilmiyorum

ben kendi açımdan bakıyorum da kafam rahat. inanırsınız inanmazsınız orası ayrı mesele ama benim inancıma göre kıyamet zamanı insanların bilgisi dahilinde değil ve mevcut durumda bir tarih verilmiş demekki yanlış. bi tek o gün kopmaz
o zamana kadar bizim küçük kıyamet kopar mı? bizimki kopmazsa sizinki kopar mı? sizinki kopmazsa videodaki bilim insanı abimizinki kopar mı (sonuçta Allah bilir ama videoda bahsettiği üzere istatistiksel olarak onun kıyametinin kopma ihtimali bizimkinden yüksek) bilmiyoruz.

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 18:23 06 Ara 2012 #3
Kardeşler ben size kıyamet programını söyleyeyim

saat: 09:00 : çocuklar okulda olacak .
saat: 12:00 : elektirikler gidecek
saat: 15:00 : elektirikler geri gelecek
saat: 18:30 :sular gidecek
saat: 18:45 : sular geri gelecek
saat: 21:00 : Nihat Hatip oğlu ile kıyamet adlı program başlayacak
saat: 00:00 : cumrtesiye geçmiş olacaz

not : neyin ne zaman olcağına bir tek ALLAH karar verir.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 18:46 06 Ara 2012 #4
Allah aşkına bu yıllardır olan bir fısıltı topluluk arasında tek amaç , dünyada biraz heyecana neden olması.Geçenlerde bi bilim adamı çıkmış diyor ki Eskişehir de şu şu saatler arasında deprem kopacak buda onun gibi bir şey yani , kendi fikrimi söyliyeyim.Kıyamet günü , adı üstünde kıyamet , ansızın çatacaktır bence.Ki, Allahın Peygamberleri bile bunu bilmezken Mayaların ne haddine...

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 19:01 06 Ara 2012 #5
Allah aşkına bu yıllardır olan bir fısıltı topluluk arasında tek amaç , dünyada biraz heyecana neden olması.Geçenlerde bi bilim adamı çıkmış diyor ki Eskişehir de şu şu saatler arasında deprem kopacak buda onun gibi bir şey yani , kendi fikrimi söyliyeyim.Kıyamet günü , adı üstünde kıyamet , ansızın çatacaktır bence.Ki, Allahın Peygamberleri bile bunu bilmezken Mayaların ne haddine...
Haklısın 1999 da falan da 2000 yılına geçince kıyamet kopacak diyorlardı

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 19:02 06 Ara 2012 #6
Haklısın 1999 da falan da 2000 yılına geçince kıyamet kopacak diyorlardı
Evet , aynen öyle. Laf olsun torba dolsun derler ya aynen öyle.Laf olsun millet heycanlansın.

Supernatural 19:25 06 Ara 2012 #7
Millet bayağı bir kendini kaptırmış adam daha maya takvimi hakkında bişey bilmeden aha 2012 de dünyanın sonu geliyor kaçıncı yüzyıldayız hala bunla ilgili yanlış bilinenler var Gerçekten kıyametini kopacağını Allahtan başka kimse bilmez hiçbir insan ve hiçbir peygamber bilemez söyle açıklayım Bir gün musa Tur-u Sina" dağına Allahla ilgili bir konuşmasında kıyamet saati ile ilgili kesin bir tarih istiyor(öyle duymuştum)
ALLAH (C.C) diyorki:Onun saati ve tarihini benden başka kimse bilemez

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 20:03 06 Ara 2012 #8
Bencede çok uzarrılar şimdi biz böyle makaraya alıyoruz
ama sanki insanlrda kıyametin kopmasını ister gibi bir hava var
anlamadım gitti

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 20:23 06 Ara 2012 #9
ayrıca zaten yabancılarda yılbaşı 21 inde değil 31 inde denk geliyor
adam 21 inde olsun sonra bize gelirmi diyecek çok saçma

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm