https://img195.imageshack.us/img195/...at04072012.jpg
Yazdırılabilir görünüm
Bu adam maketçilikte level atladı. Artık 3 boyutlu, insan dokusuna birebir maddelerden yapıyo maketlerini :) Düğüne derneğe gönderiyo :)
bian baslıgı okuyunca seni mimarlık fakültesinde okuyor sandım..
Evet , bunu bir yerde daha görmüştüm :)))
tubicik, forumdakileri tanı biraz :)tubicik'den alıntı:bian baslıgı okuyunca seni mimarlık fakültesinde okuyor sandım..
sayın gereksizyorumcu, endüstri mühendisidir. Kendisi ununu eleyip eleğini asmıştır. :)
Ama sağlam matematikçidir. Hepimizin üstadıdır.
Aynen hocam :) O kadar hocamız var :) Hepsini bir ayrı seviyorum ama gereksiz yorumcu hocama daha görmeden kanım ısındı.Bir insan her şeyi nasıl bu kadar iyi yapabilir :)) Hayranım kendisine:o:o:oMatematikciFM'den alıntı:tubicik, forumdakileri tanı biraz :)
sayın gereksizyorumcu, endüstri mühendisidir. Kendisi ununu eleyip eleğini asmıştır. :)
Ama sağlam matematikçidir. Hepimizin üstadıdır.
abartmayalım arkadaşlar herşeyi iyi yapmak aşırı iddialı bir tanımlama. çok iyi öğrenciler gördüm ama bu dediğiniz şekilde olanı inanın yok. herkes bi yerde patlak veriyor bazısını siz farkedecek kadar dikkatli ya da bilgili olmuyorsunuz o kadar :)svsmumcu26'den alıntı:Aynen hocam :) O kadar hocamız var :) Hepsini bir ayrı seviyorum ama gereksiz yorumcu hocama daha görmeden kanım ısındı.Bir insan her şeyi nasıl bu kadar iyi yapabilir :)) Hayranım kendisine:o:o:o
küçük bir uyarı daha sana,svsmumcu26'den alıntı:Aynen hocam :) O kadar hocamız var :) Hepsini bir ayrı seviyorum ama gereksiz yorumcu hocama daha görmeden kanım ısındı.Bir insan her şeyi nasıl bu kadar iyi yapabilir :)) Hayranım kendisine:o:o:o
gereksiz yorumcu şeklinde yazmasan iyi olur.
yanlış anlama şahsına söylemiyorum. daha önceden kendisini küçümsemek babında bunu yapanlar oldu , o yüzden diyorum. senin de aynı hataya düşmeni istemem.
Hocam ! Ben GereksizYorumcu Hocama iyi anlamda yazdım bunu ne haddime benim öğretmenim olsun veya olmasın kendimden yaşça birine böyle bir hakaret etmek!MatematikciFM'den alıntı:küçük bir uyarı daha sana,
gereksiz yorumcu şeklinde yazmasan iyi olur.
yanlış anlama şahsına söylemiyorum. daha önceden kendisini küçümsemek babında bunu yapanlar oldu , o yüzden diyorum. senin de aynı hataya düşmeni istemem.
gereksizyorumcu'den alıntı:abartmayalım arkadaşlar herşeyi iyi yapmak aşırı iddialı bir tanımlama. çok iyi öğrenciler gördüm ama bu dediğiniz şekilde olanı inanın yok. herkes bi yerde patlak veriyor bazısını siz farkedecek kadar dikkatli ya da bilgili olmuyorsunuz o kadar :)
Hocam tabii ki de ben bunu forumda ne zaman birisi bir soru sorsa mutlaka mantıklı bir cevabınız oluyor.Onu kastederek söyledim :)