Hınzır seni. :)Cnsry'den alıntı:ehehe,çook teşekkür ederimm:)
Yalnız başına bela aldın. Ben çok gıcığımdır. Kimse sevmez beni burda. Ben ortalıkta yokken gelmişsin sen , tanımazsın beni.
Yazdırılabilir görünüm
Hınzır seni. :)Cnsry'den alıntı:ehehe,çook teşekkür ederimm:)
Yalnız başına bela aldın. Ben çok gıcığımdır. Kimse sevmez beni burda. Ben ortalıkta yokken gelmişsin sen , tanımazsın beni.
Hocam örnek dayısınız :)Admin'den alıntı:eh öyle :)
Sitenin işleri ile uğraşıyorum hocam. Bi dahakine ben yaparım inşallah çözümleri. Ben CNSRY'in sorularını takip ederim hocam.
Canın istediği kadar sorabilirsin cnsry. Çözümde kafana takılan yerleri de mutlaka sor yiğenim ;)
Siz sevilmeyecek adam mısınız hocam estağfirullah. :) Herkes sizi seviyor ama kimse belli etmiyor bence :)MatematikciFM'den alıntı:Hınzır seni. :)
Öyle, öyle. Çok ters adamım. Her olaya ters açıdan bakıyorum. Çitbozan gibi :)frk'den alıntı:Siz sevilmeyecek adam mısınız hocam estağfirullah. :) Herkes sizi seviyor ama kimse belli etmiyor bence :)
Ne güzel işte hocam :) herkes aynı baksa ne kadar basit olurdu değil mi herşey?:)