Elinde karmaşık sayılar ve logaritma bölüm testlerinin çözümleri olan var mı hepsi değil de 7 8 soru çözemediğim var onların cevapları lazımda ?
Yazdırılabilir görünüm
Elinde karmaşık sayılar ve logaritma bölüm testlerinin çözümleri olan var mı hepsi değil de 7 8 soru çözemediğim var onların cevapları lazımda ?
soruları yazarsanız , yardımcı olabilirim
yazıcam da günlük5 soru sınırı var 13 soru var yapamadığım 72 tane içinde neyse sizde kitap var mı direk soru numarasını sölesem çünkü sorular karışık nasıl yazıcağımMrDemir'den alıntı:soruları yazarsanız , yardımcı olabilirim
malesef bende kitap yok :/
mübarek özelden sorsana
Özel mesajdan soru cevaplayan üyelerimiz forum kurallarına karşı açıkça suç işlemiş sayılırlar.Calculus'den alıntı:mübarek özelden sorsana
Tespit edilmesi durumunda (ki mümkün) her iki üyenin de açıklaması dinlenilmeden forumdan uzaklaştırılırlar.
saçmalık.svsmumcu26'den alıntı:Özel mesajdan soru cevaplayan üyelerimiz forum kurallarına karşı açıkça suç işlemiş sayılırlar.
Tespit edilmesi durumunda (ki mümkün) her iki üyenin de açıklaması dinlenilmeden forumdan uzaklaştırılırlar.
O halde "Günlük 5 soru sorabilirsiniz" kuralının ne anlamı kalacak? Bu daha da saçmalık.MrDemir'den alıntı:saçmalık.
hep ortalığı ben karıştırıyorum
not faceboğu kim icat ettiydi mayk mıydı toricelli miydi?
İkisi de değil.Farabi.Calculus'den alıntı:hep ortalığı ben karıştırıyorum
not faceboğu kim icat ettiydi mayk mıydı toricelli miydi?