Diğerlerini editörle yazaarsanız yardımcı olabiliriz.seungri_vı'den alıntı:Rica etsem diğer sorular konusunda da yardımcı olabilir misiniz?
Yazdırılabilir görünüm
Diğerlerini editörle yazaarsanız yardımcı olabiliriz.seungri_vı'den alıntı:Rica etsem diğer sorular konusunda da yardımcı olabilir misiniz?
Yapma ya o kadar da zor değil editörle yazmak :)svsmumcu26'den alıntı:Bunu bende söylemiştim.Özellikle C.1'de olduğu gibi editörle yazmaya kalksam karışıklık hat safada oluyor.Tıpkı arkadaşın diğer 2 sorusundaki gibi (Tekrar yazın.Hiç bir şey anlamadım sorularınızdan.)
Hangi yasak kaldirildi savas ?svsmumcu26'den alıntı:Bu yasak kaldýralý çok oldu.Bilgi verilmedi mi sana ?
Daha önce söylediğimi sanıyorum. Soru çözenleri zorlamayalım. Herkes bu işi gönülden yapıyor. Soru çözenler yeni editörle rahat yazıyorlarsa onunla yazsınlar. İşlerini zorlaştırmayalım demiştim.
2. soruda -1 nasıl çıkar ki
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Diğer soruları kendim çözebildim.Emeğinize sağlık...
Resimle soru gönderen o kadar çok kişi varki.Admin hocamız , bunu söylemişti , yani karışmıyoruz bu şekilde çözenlere.Hocalarımızın çoğunluğuda bu şekilde çözüyor.Sıkmamak lazım.Kim nasıl isterse öyle çözmeli bence.duygu95'den alıntı:Hangi yasak kaldirildi savas ?
Rica ederim.Yalnız bundan sonra sorularınızın daha düzenli olmasına dikkat edin , editörle yazın yani.:)seungri_vı'den alıntı:Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Diğer soruları kendim çözebildim.Emeğinize sağlık...
Gökberk , haklısın ama ben bu soruları çözerken dün akşam internet cafe'den girmiştim ve yanımda kağıt kalem yoktu.Eğer bu şekilde kesir işlem kodları ile vs. çözümü yollamaya kalkarsam , bir süre sonra insanın kafası karışıyor bende buradan düşüne düşüne eklemiştim.Kağıt kalem yoktu yanımda , olsaydı zaten düz çözerim normalde. editörle yani.gökberk'den alıntı:Yapma ya o kadar da zor değil editörle yazmak :)