Sınavkızı çözümün çok küçük olmuş bi el at istersen yada ben çözeyim, ama boşver saygısızlık olmasın düzeltebilirmisin?
Yazdırılabilir görünüm
Sınavkızı çözümün çok küçük olmuş bi el at istersen yada ben çözeyim, ama boşver saygısızlık olmasın düzeltebilirmisin?
sevgili dostum sinavkizi, sana tavsiyem paintte resim hazırladıktan sonra fazlalık kısmı küçültmen. :D
Sağ olasın Furkan. :D işe yaradı
oldu mu baylar?
He şöyle :) Gönlüm gözüm açıldı :)
valla öyle bir durumda çevrimiçi de3ğilsem bilhassa, sen beni bekleme olur mu Savaş, soruyu soran arkadaş en güzel haliyle öğrensin gerisi boş :)svsmumcu26'den alıntı:Sınavkızı çözümün çok küçük olmuş bi el at istersen yada ben çözeyim, ama boşver saygısızlık olmasın düzeltebilirmisin?
Tamam , amacım saygısızlık olmaması :) Sonuçta arkadaşız :)sinavkizi'den alıntı:valla öyle bir durumda çevrimiçi de3ğilsem bilhassa, sen beni bekleme olur mu Savaş, soruyu soran arkadaş en güzel haliyle öğrensin gerisi boş :)
Çok düşüncelisin :), senin niyetini biliyorum yalnızsvsmumcu26'den alıntı:Tamam , amacım saygısızlık olmaması :) Sonuçta arkadaşız :)
açıkçası yazışınızdan hiç bi şey anlamadım
Hangi kısmı anlamadınız.cankan97'den alıntı:açıkçası yazışınızdan hiç bi şey anlamadım