bide aynı çözümün altına yazmıs bunu hocanın yazdığının kopyasını yazmıs
Yazdırılabilir görünüm
bide aynı çözümün altına yazmıs bunu hocanın yazdığının kopyasını yazmıs
8+4=4+? sorusunun cevabını bilmiyor ama bilgisayardan bu siteye girip konu açıp bu soruyu sormasını biliyor vay anasını :)
Admin hocam çok güzel anlatmış :)
frk'den alıntı:8+4=4+? sorusunun cevabını bilmiyor ama bilgisayardan bu siteye girip konu açıp bu soruyu sormasını biliyor vay anasını :)
Admin hocam çok güzel anlatmış :)
Geçen sene forumu ilk açtığımızda üye olmadan soru sorulabiliyordu. Ailesinden birisi yardımcı olmuştur belki de
Şimdiki çocuklar zıpır hocam. Kendi girmiştir diye düşünüyorum. :) Ailesinden biri yardımcı olsa soruyu anlatırdı sanırım :)Admin'den alıntı:Geçen sene forumu ilk açtığımızda üye olmadan soru sorulabiliyordu. Ailesinden birisi yardımcı olmuştur belki de
bana göre tamamen dalga geçmek amaçlıfrk'den alıntı:Şimdiki çocuklar zıpır hocam. Kendi girmiştir diye düşünüyorum. :) Ailesinden biri yardımcı olsa soruyu anlatırdı sanırım :)
Birinci sınıf düzeyinde bir soru ancak. Belkide bir sınıf öğretmeni bile sormuş olabilir. Böyle basit görünen kavramları yeni matematik öğrenenlere anlatmak çok zor olabiliyor.dimar'den alıntı:bana göre tamamen dalga geçmek amaçlı
Örneğin tavşan ve tavukların ayak sayıları ile gili bir porblemi iki bilinmeyenli denklem ile 8. sınıfa çözdürmek çok kolayken bu sorunun 5. sınıfa sorulduğunda (soruluyor) denkelm kullanmadan anlatmak çok zordur.
öğrenci veya veli açmıştır "diye bakınca çok saçma oluyor. hocam :D fakat dediğiniz öğretmen açmış olabilir?Admin'den alıntı:Birinci sınıf düzeyinde bir soru ancak. Belkide bir sınıf öğretmeni bile sormuş olabilir. Böyle basit görünen kavramları yeni matematik öğrenenlere anlatmak çok zor olabiliyor.
Örneğin tavşan ve tavukların ayak sayıları ile gili bir porblemi iki bilinmeyenli denklem ile 8. sınıfa çözdürmek çok kolayken bu sorunun 5. sınıfa sorulduğunda (soruluyor) denkelm kullanmadan anlatmak çok zordur.
neden sacma olsunki yani küçümsemek değil ama çocuğuna yardım etmk için biri sormus olabilir çok fazla insan var matematikten anlamayan...dimar'den alıntı:öğrenci veya veli açmıştır "diye bakınca çok saçma oluyor. hocam :D fakat dediğiniz öğretmen açmış olabilir?
şahsen bir velinin bu işlemi anlatmak için buraya konu açacağı bana pek mantıklı gelmiyor.atena'den alıntı:neden sacma olsunki yani küçümsemek değil ama çocuğuna yardım etmk için biri sormus olabilir çok fazla insan var matematikten anlamayan...
sonuçta canlı canlı anlatamadıktan sonra yazıyla ne derece anlatılacak ki buradan.
veya söylerdi sanıyorum nasıl anlatabilirim diye
ödev yaptırmak amacı olabilir çoğu insan sorduğu sorunun mantığını anlasa zaten anlamayan insan kalmz ezberden öğreniyo çoğu.soruyu soran öğretmen veli veya öğrenci ama bunu bile yapamayan anlayamayan çok insn var oyuzden sacma değil yani...