1. #21

    Grubu
    Site sahibi
    İş
    Matematik Öğretmeni
    Alıntı gereksizyorumcu'den alıntı Mesajı göster
    yalnız dediğim gibi bu hizmeti neye dayanarak ücretli veriyorlar. ücretli bir hizmet verdiğinizde ister istemez bir meydan okuma oluyor.
    heeeyyt her soruyu çözeriz demekten farkı yok. her soruyu çözemeyeceklerini biliyorum
    Hocam bi sıra araştırdım, gerçekten matematik sorularında çözüm desteği veriyorlar. Sistem kurmuşlar öğrenci msn gibi bir ortamda sorusunu gönderiyor. Onlarda çözüyorlar.
    Ayrıca bu işi otomatiğe bağlayan bir süper sistemde var ayrıca. Adamlar yazılım ile bu işi yapıyorlar. Mathway: Math Problem Solver bunu yapan.Aylık 5$ üyelik. Ücretli üye oluyorsunuz. İstediğiniz kadar sorunuzu sistem otomatik çözüyor. Ve işin güzel tarafı aşamalarınıda veriyor sistem. Buradaki programı webe uyarlamış elemanlar. Çözümler web sayfasında veriliyor. İsteyen programıda alabiliyor. Mathway ücretsizken gerçekten güzel çözümler yaptığını görmüştüm.

    Buna benzer diyebileceğimiz bir türk sistemide var. Sordu.com. bu siteye öğretmenler üye oluyor. Öğrenciler para ile kontör alarak seçtiği bir öğretmenden msn gibi bir ortamda ders alabiliyor (özel programlanmış bir ortam). Bol bol soru çözdürebilir. Ortama resim olarak sorusunu gönderebiliyor.

  2. #22

    Grubu
    Moderatör
    İş
    Diğer
    hocam dediğiniz sistem bir program olacaka en başta onun anlayacağı dilden soruyu ifade edebilmek gerekir ki bunu yapmak çoğu zaman soruyu çözmekten bil zordur. bahsedilen sistem bir grup öğretmenin resim şeklinde gönderilen soruları çözmesiyse bunu ancak piyasadaki standart test kitaplarından gelebilecek sorularla yapabilirler. kimsenin biz sorularınızı çözüyoruz diye iddia ile ortaya çıkabileceğini sanmıyorum. istediğiniz ekibi kurun çözemeyeckleri basit görünümlü zor sorlar sorabilirim ha ne olur çözümü ben de yapamam

    program konusunda da şu anda wolframdan daha ileri seviyede bir yazılım yok bildiğim kadarıyla ve çoğu yerde aksıyor, tamam sürekli gelişiyor ama ben yine de kendi başına herşeyin üstesinden gelebileceğini düşünmüyorum ancak çok mükemmel bir yardımcı onu inkar edemeyiz. elinizin altına wolframı verdiklerinde 1 saatlik iş 2 dakikada bitirilebilir.


 
3 sayfadan 3.si BirinciBirinci 123

  1. Bu yazıyı beğenerek
    destek
    verebilirsiniz

    Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!
Forum Kullanım ve Gizlilik Kuralları