1. #11

    Grubu
    Yasaklı üye
    İş
    10. sınıf
    paradoks12,seni yorduysam ve sürci lisan ettiysek affola özür dilerim. ama ben sorularımı sormaya devam edecem haksızlık soru sormakta değil,fazla soru soranlara kilitlemeydi,şuydu buydu. ben bunu söylüyorum.

  2. #12

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    Matematik Öğretmeni
    Hayatım, bak şimdi bir öğretmen olarak konuşuyorum. "Bende matematik zekası yok" siz öğrencilerin en büyük yalanıdır ve o kadar çekicidir ki hem atar hem inanırsınız. Doğrudur ki, herkes matematiğe aynı derecede yatkın değildir. Fakat sana lise eğitimin boyunca öğretilen matematik özel bir zeka çeşidine ihtiyaç göstermiyor. Okumayı, yazmayı, bilgisayar kullanmayı becerebiliyorsan bu seviyedeki matematiği de becerebilirsin. Sadece attığın yalana inanmak kolayına geliyor ve çaba göstermiyorsun. Eğer çaba göstermezsen burada soru çözdürmen hiçbir işe yaramaz, bunu bil.

  3. #13

    Grubu
    Yasaklı üye
    İş
    10. sınıf
    Allaha şükür okumam,yazmam var. Bi tek sizler sınavlara hazırlanmıyorsunuz.ben de hazırlanıyorum. 10.sınıf öğrencisiyim. Ben şimdiden ygs-lys,'ye çalışıyorum. Bırak yazılıyı,hemen ygs lys konularına hazırlanıyorum. Anlamadığım,çözemediğim soruları ben nasıl çözeyim? Ben bu yüzden soruları soruyorum. Anlıyorsanız hak verin lütfen!

  4. #14

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    Matematik Öğretmeni
    Halil, seninle baş edilmez

  5. #15

    Grubu
    Moderatör
    İş
    Diğer
    bir de şöyle bişey var , sorduğunuz sorular aynı çeşit olduğunda çözenlerin aklına en azından benim aklıma bu soruların hepsini birden neden sormuşki en zor görüneni sorsa cevaını alsa sonra diğerlerini benzer mantık kullanıp çözemediğinde sormayı denese diye geliyor.

    aynı çeşit soruları aynı konu altında gördüğümde bundan 4-5 ay önce cevaplarken bi ton da laf ediyordum ama baktım ki olmuyor öğrenciler benzer mantıkla çözülen soruları ip gibi dizip sormaya devam ediyolar ben de konuşmanın gereği olmadığını düşündüm. foruma bakıyorum 5 tane konu cevap bekliyorsa ve benim hepsine birden cevap vermeye zamanım yoksa tercihimi soruların çeşitliliği en bol olan , kısaca gerçekten çözdüğümde soranın faydalanacağına inandığım konuları cevaplamaktan başlıyorum. zamanım varsa tabiki hepsini elimden geldiğince cevaplarım.

    böyle sadece soruların cevaplarını almayı amaçlayan konular görünce kendimi dilsiz ve sağır bi taksici gibi hissediyorum.

  6. #16

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    Üniversite
    Halil2 bak sana bazı tavsiyelerde bulunayım.Gördüğüm kadarıyla biraz sitemkarsın.Bu fırçalardan bende nasibimi alır mıyım bilmiyorum ama yine de düşüncelerimi yazmak istiyorum. Admin Hoca hangi kişilerin sorularını kilitlediğini aklında mı tutuyor?Ya da soru soranlardan bir kaçı Admin Hocanın akrabası mı onlara torpil geçiyo? Ya da Admin Hocayla onlar arasında gizli bir anlaşma mı var limitsiz soru sormaları konusunda?Ve ya da Admin Hocanın sana ne garazı olsun ki sorularını kilitlesin? Yani yine ayrımcılık olarak yorumlamak istiyosan öyle yorumla.Canın sağolsun ; ama birilerinin emeğini de göz ardı etme.Böyle kızdığın zaman sitede cevaplanan sorularını, senin bulduğun bu imkanı bulamayanların da olabileceğini, sitede cevaplanan sorularını normal hayatta hiç kimsenin karşılksız olarak çözmeyeceğini düşün.Öyle de değil mi zaten?Yapamadığın sorular kafana takılır.Etrafında sorduğun kişiler ağız burun kıvırır.Bir soruyu sorarsın.İkincisini soramazsın.Özel ders belki o zamanda öğretmen saat hesabı yapar.Hesap demişken hatta sana küçük bir hesap da yapayım.Günlük 5 soru haftada 35 soru yapar.Otuz beş sorunun cevaplanması için bir matematik öğretmeninden 2 saatlik özel ders almalısın ki bunun minimum ücreti de 40 tl den başlıyo.Soruların istediğin vakitte cevaplanmasa da kazançlı değil misin sence?Durum böyleyken burda sorular karşılıksız çözülüyor.Sadece kendi açından değil biraz da sorları çözümleyenler açısında bakmaya çalış ve de sabırlı ol.Soruların bu gün çözülmez yarın çözülür.Ama çözülür.Parça parça sorabilirsin.Günlük 5 soru da az değil ki."Geç olması hiç olmamasından iyidir" demiş bir düşüşünür.Soruların hiç çözülmeye de bilirdi.Sorularını çözümleyecek birilerini hiç bulamaya da bilirdin.Dediklerime de kızma olur mu çünkü bunlar iyi niyetle,senin bazı şeylerin farkına varmanı isteyerek söylediğim sözler.

  7. #17

    Grubu
    Site sahibi
    İş
    Matematik Öğretmeni
    Bak bak bey efendiye meydan okuyor bide.

    ama ben sorularımı sormaya devam edecem
    Bunu yazarak, ben başka başka isimlerle konu açıp işi bakarım. Sizde çözemek zorunda kalırsın diyorsun yani.

    Hadi bakalım sor. Bakalım açtığın konular boşa gidecek mi gitmeyecek mi?

  8. #18

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    Matematik Öğretmeni
    Alıntı halil2'den alıntı Mesajı göster
    admin,çok güzel bi site forum açmışsın çok teşekkür ediyorum.ama ayrımcılık yapıyorsun.ben mahçup olduğum soruları soruyorum. sitem etmedim, sen yanlış anlıyorsun.sakın sitem ettiğimi düşünme. tüm matematik forumlarında böyle kesirli sorular,toplam çarpım sembolu vb. işaretli olan sayfa yok.bi tek sizin forumunuzda var. ama bi tek bana ayrımcılık yapmayın.bağımsız davranın. ÇOK SORU SORDUYSAM ÖZÜR DİLERİM AMA BANA HAKSIZ YERE BÖYLE AYRIMCILIK YAPAMAZSINIZ.Bİ TEK BANA DEĞİL,HERKESE YAPAMAZSINIZ. SİZİN ZİHNİYETİNİZLE BENİM ZİHNİYETİM FARKLI OLABİLİR.HERKES AYRI DÜŞÜNÜR,HERKES ANLAMADIĞI SORUYU SORAR. EĞER SORU SORMAMAMI İSTERSEN DİLE GETİR. AMA YİNE DE ANLAMADIĞIM SORULARI SORMAYA DEVAM EDECEĞİMİ UNUTMAYIN.
    Bu konuya yorum yapan herkesin her fikrine katıldığımı belirteyim, Halilden başka.
    Halil senin sadece yukarıda belirttiğim cümlene katılıyorum.

    Bu konudaki düşüncelerimi, müsait bir zamanımda, "Forumda saygı ve nezaket" başlığı ile bir konu açıp orada belirticem.


 
2 sayfadan 2.si BirinciBirinci 12

  1. Bu yazıyı beğenerek
    destek
    verebilirsiniz

    Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!

Benzer konular

  1. yardım lütfen
    ömer1453 bu konuyu 9. sınıf matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 9
    Son mesaj : 28 Oca 2013, 01:57
  2. lütfen
    berk07 bu konuyu 10. sınıf matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 3
    Son mesaj : 30 May 2012, 00:27
  3. yardım lütfen :)
    halukusta bu konuyu 10. sınıf matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 7
    Son mesaj : 07 Mar 2012, 02:07
  4. Lütfen yardım
    kerem9741 bu konuyu 7. sınıf matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 5
    Son mesaj : 09 Mar 2011, 02:06
  5. çarpanlara ayırma lütfen bakın 8 tanecik soru lütfen yardım
    adsız123456 bu konuyu 10. sınıf matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 6
    Son mesaj : 04 Kas 2010, 23:45
Forum Kullanım ve Gizlilik Kuralları