1. #1

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    12. sınıf

    Eleştiri

    Sizlerden küçük olduğumdan değerli büyüklerim diye affınıza sığınarak yapıcı olması temennimle bir sorunumu arz etmek ihtiyacı duydum.
    1 Konu başlığı altında 5 sorunuz gün içinde yanıtlanacaktır,her soruya ayrı konu başlığı açmayın diyorsunuz öyle oluncada 3 sorudan biri cevapsız bırakılıyor ama konu cevaplanmış görünüyor aynı soruyu tekrar mı sormam gerekiyor sonra uyarıyorsunuz ne yapmalıyım şaşırdım,saygılarımla.
    nazlı2006 12.sınıf

  2. #2

    Grubu
    Site sahibi
    İş
    Matematik Öğretmeni
    o konuda eskik soru varsa o konunun altına, "bir soru kaldı yardımcı olurmusunuz" mesaj yazarsanız o mesajın forum ansayfada sağda görünecek ve soru çözen 5-6 kişdiden birisi cevaplayacaktır. Gün 100 taneden fazla soru çözüyoruz. Gözden kaçması normaldir.

  3. #3

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    Üniversite
    Benim de bazen o şekilde olabiliyor.Ama bunu da sitenin yoğunluğuna ver.Sitede çok fazla soru paylaşılıyor.Burda soruları cevaplayan hocalarında sanal ortamın haricinde bir yaşantısı,belli sorumlulukları var.Ki bizim yapamadığımız bir soruyu dahi cevaplamakla da yükümlü değiller zaten.Çözümlenmeyen daha doğrusu unutulan sorularını bir kez daha hatırlatmanı tavsiye edrim.Yada moderatörlerden birine veya Hocalardan birine sorunu hatırlatan bir mesaj göndrebilirsin.Admin in de dediği gibi soruların çözümlencektir emin ol ve de acele etme oldu mu?

  4. #4

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    12. sınıf
    Amacım şikayet değil çözüm bulmaktı yoğunluğunda farkındayım cevaplarınız içn teşekkür ederim hocam bir sorumda açtığım bir konumu kaldımak istersem nasıl silerim.
    mürşide yorumun çok güzel aynı duyguları paylaşıyorum. teşekkür


 

  1. Bu yazıyı beğenerek
    destek
    verebilirsiniz

    Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!

Benzer konular

  1. Eleştiri
    Melek12 bu konuyu Sohbet forumunda açtı
    Cevap: 21
    Son mesaj : 01 Nis 2012, 21:29
Forum Kullanım ve Gizlilik Kuralları